nedelja, 24. februar 2008

sreda, 11.7.2007; BRAZGOTINE



slika 1: na poti na siht..nov prijatelj:)

Ravnokar sm na delu in mam cajt. Moj šef je totalna legenda. ko sm ga vprašala, od kdaj in do kdaj delam mi je reku "ti prid na delo kadar pač hočeš in delaj kolikor hočeš. ne bom ti postavlou omejitev, ker je promet tle obupen in nočem, da bi mela slabo vest zarad zamujanja." haha!:) legenda!:) drugac sm se pa tud pozanimala zakaj majo tle ful brazgotin po obrazu. pride u lekarno zlo cedna puncka, sam ma celo faco razrezano..in Samson (sodelavc) mi je razlozu, da brazgotina lahko pomeni, da je del sekte, ker je bla rojena na dolocenem obmocju (npr. Ashanti, Nube...) in vsako od teh plemen je označeno po svoje. Lahko dobiš pa brazgotino tudi, če si kot otrok prebolel (in preživu) kako hudo bolezen(ponavad take zarežejo pri očesu ali pa po licu na levi strani). ja res very nice..najraj pa prežvim, pa me za nagrado razrežejo. sweet:)slika 2: ASHANTI (pleme) kolekcija. noro dobre stvari...

no zdj se pa javlam se zvecer. cel dan smo lutal po mestu. ZAKKOOON!! Sami (student farmacije) nas je vodu po mestu, po trgovinah...nabavl smo tud blago, da si bomo dal delat obleke. cena sivanja je pa smesna. da ti naredi oblekco stane 3 evre (s tem da ti vsije se vzorec, ki ga zberes), cena za srajco pa 2 evra:) hudu:) slika 3: pred cerkvijo kipi in drevored..na sliki je Sami(ta k nas je vodu po mestu)

sledilo je se kosilo v motelu (rice with beef) in pa sprehod do cerkve (sami je zloooo veren, tku ku usi tle:). cerkev je bla pa zloooo lepa, urejena..kr uprasala sm se "k sm res se u afriki?:)"
slika 4: mošeja

kupil smo se avokado in ga probal. bljak..:)

slika 5: MANGO-odkritje zame. obozujem ga!!!

zdj pa spaaaat...nocko*

3 komentarji:

kawsek pravi ...

...Te pa poznam. ufff...ti pa potuješ na veliko,zakon to...lepo se mej...caw

Petra. pravi ...

jej..lpo..ija mango je sexy=)..mnjam=)..hehe..be good mala:)

kawsek pravi ...

ejj kako d ti tok potuješ???..zakon...caw