petek, 12. december 2008

karaoke-jaooooo:)

profesor je ta tip u sredin s pogledom glih za romanticni komad...:) kot vidte so se vzivel:D
tule je blu po parih pirih, sm hotla popestrin sliko s sveco in sta stephanie pa peter se skor poscala od smeha..:D

pravlicni edinburgh...


pred zurko..na poti ...



bad bad girls-tequila time:D





naslov pove velik?:) se vec pride:) profesor nasga letnika je organiziru karaoke pred bozicem...in ker sm dobila prvo 10ko u lajfu, sm se odlocila, ma klinc-tud pojm za tu ce je treba. no pa smo sle...same babe..:D jaooo ubistvu so me sosolke prjavle na to sranje, sam se niti nism kj dost upirala. clo tko samozavestna sm bla, da sm rekla, da lah zapojem kar hocjo:) ni panike, sam da se festa:D










ble smo 4 punce-profesor je crkavu od smeha:D ze pr zasedbi..:D kakorkol...od teh 4ih, smo 3 clo do odra prsle:D hahahaha...ena se je usela na stol pred odrom in rekla, da bo objektivno ocenila nastop. valda sm hotla impresionirat in fak-spet sm se tuk uzivela u petje da to kr res ni blu.. zbrale so komad "summer of 69" in men se je trgal..z mikrofonom sm vec mahala (ker sm se ciz prepustila glasbi), ostale 2 punce sta pa fusale u mikrofon...:D:D:D LOL ej...ce ne druzga nasmejale smo jih s samozavestnim, a vendar tezko prebavlivim nastopom. ce bi nas dal na MUTE bi pomoje se kr zgledal. ma vaznu da smo me uzivale...fullll D best res..kuk smeha..jz sm sred nastopa pogruntala, da namest da bi steph pela, govori u mikrofon "teja dj ne ples, raj poj.." omg omg...:D uglavnm desetko sm proslavila u stilu:)










profesor se ga je tko napil, da je tud on bil hmal na odru in fusal u mikrofon. kaki smeh...sam on je pel neki ful romanticnga in smo vsi crkaval od smeha...ma ej-zabavnu u nulo!:)










u cetrtk po tem zuru sm bla tko boga zutrej, sam na sreco imam alesa, ki mi stoji ob strani u dobrem in slabem:)Kako uredu je ales? ful smo se ga napil, prsla sm ob 3.30 zutrej domu, vesela kot le kaj:D, on me je cakal buden in drug dan je ceu dan skrbel zame, ker mi je blu slabu:D za ozent, vam povem:) pa se po sladoled mi je su, da sm ga lah u postlci jedla:D iiiiiiiiiii










no zdj mam norisnco na faksu spet, drug tedn predstavitev pred ceumu razredu...aaaa! plus tega mam izpit...jesus marija:D sam sm se sprot ucila, tak da prcakujem najbols:) pismu morm met razlog da ga bom doma pila:D hahahhaahhaha:)










jao sm zleht...zdle grem tect, pol pa studirat. ja vem, da je petk, sam jz sm se pjana od dveh dni nazaj:D hahahhaha ne rabm nbene doze nicesar dans...:)










lepu se mejte****










1 komentar:

Kenia Soares pravi ...

I adored to know a little of your world and of your country for yours blog, your life seems to be wonderful and very amused, also I found very the twin blond children charming. kisses of the brazil, in the next life I want to be born there, in your country: -)