četrtek, 2. oktober 2008

take a walk on the wild side:)

to je naslov danasnga zura. 1500 ljudi gre crawlat po lokalih. osem lokalov v centru, vsi obleceni u iste majce, tema letos je jungle:))))) eni so ze kr popoldne bli obleceni u tigre, pobarvane face...ej noro!!!! sam dans sm mela uradni upis, sm skurjena ko pes. full je novih stvari, ciz drug sistem k pr nas, 1 tedn ubistvu (ta ceu tedn) so nas seznanval s faksom. kak uporablat komp, kak preverjat ocene, kak se prjavt na izpit, kak bit motiviran (ja ta workshop je biu en najbolsih u mojmu lajfu), kake dejavnosti so na faksu (to smo mel dans) - ubistvu trznca s stanti, od rugby teama (tud to bom sla probat:)))) do plesne society (ka mislte sm se prdruzla?) do odbojkarske ekipe, do whiskey society do prostovolstva, golf ekipe..etc etc.. fuuuuuuuuul stvari. 2 ure smo hodl od stanta do stanta in prdruzla sm se kr parim klubom:) aja se plavala bom:)


no kakorkol-da vam mau predstavm moje kolege - en je nizozemc, ki je biu rojen u iraku in zvi od svojga 3ga leta dalje na nizozemskem. faca ful. 2 let je ze meu narjenga faksa, se odlocu da ne bo vec poslusal starih ( k so muslimani obviously), shujsal 27 kg in prsu sm. reku je, da je presrecen in res je kul clovk za pogovarjat. no pol je tle se ena nemka, portugalka (s katero sm dans ceu dan okrog letala), se ena litvanka, ful japoncu:), kitajcu, u moji grupi se en grk. faca tud. ma ze narjen en faks pa ni biu srecn s sihtom in je prsu se enga sm nardit. jap - legende. da ne govorim o nasem prfoksu, ki je odgovorn za letnik. ej WAU! res...peter mu je ime, hoce da ga klicemo "pete":)))) in ne morm ga prehvalt. nevem kaka conection je med nama sam prvic k sva se vidla sva padla u debato..zapomnu si je moje ime (itk je pa reku, da bo vse po imenu poznal u roku 14 dni) in zdj sva kolega:)) ne res je faca - ucer smo mel neko predstavitev o varnosti na faksu in po tem ku je zenska sla je reku "okej po tem najbol dolgocasnem predavanju ever, vas lepo prosm-pejmo na pir". valda smo se usi rezal ker smo misl da se zajebava. a ne/on je mislu resno..:) torej..ustal smo, sli u park (biu je sonce) spet se igral neke igre spoznavanja (crkval od smeha zravn) in sli potem u pub...sam tku za pu ure. jz sm pila kokakolo, ker moje zdravje ni glih blescece:) in se rezala petu (prfoksu za nas letnik). pac rekla sm, da vreme je kr ured zadne dni. pa je on reku "lej u edinburghu je vreme za vsakogar. ni panike res. kakrsnokoli je, se bo spremenlo u petih minutah. torej slej al prej bi mogu pridt tak vreme, k ti bo kul.." :) ja pa k smo mel delavnco o tem, kaj bi radi dosegl pa kaj si zelimo pa tku...pa je ena punca napisala, da ona bi rada bolj znala delat z denarjem. pa je reku pete "sorry honey, i still don't know how to do that." :)))))) ceu klas rezou..


dans nism sur da grem vn, ker se res bojim, da bi zbolela. morm pazt, ker drug tedn se zacne zares. predavanja in pisanje esejev...fora je, da tole od lokala do lokala je res mamliv, sam ej-ceu dan sm bla spet na faksu, pol se na banki (sm si urejala racun),domov prsla z glavobolom, unetim grlom in usesi..sam ni panike. sm se ustavla u tescu in nabavla pu trgovine tablet:))) full dobr-tableti so res ciz pocen in je brezveze to nabavlat u lekarni, ce lah u tescu dobis vse (tesco je tku k pr nas mercator). upam, da bom jutr kul...

drugac pa-na faksu organizirajo tud angleski jezik za tujce. vsi tecaji so brezplacni (ce bom mela cas bom sla zih, ker pisanje esejev ni macji kaselj) plus tega mam pa u soboto dopoldne brezplacno delavnco na IT skills (ucenje dela s kompom), kar pa NUJNO morm it, ker tle se vse prek kompa dela in je ogromnu stvari za uporablat in dans sm bla ciz boga na vpisu:)

kako kj ales? ja ucer je su laufat 26 km u gore. kao priprava na en gorski maraton k ga ma cez en mesec (60 km u dveh dneh). drugac se pa bul mal vidva..jz sm cele dneve na faksu, on tud pa se dela zravn tak da zvecer se vidva ponavad. tu je fajn k se se skregat ne morva:)) vcas se kj dobrga skuham, ales full hval (sej mora:p in uzivava ubistvu. lepu je zivt z nekom..

lep pozdrav u slovenijo, teja vas ma rada:)

p.s.nor sistem na faksu majo tle. srednesolski ubistvu-noben ni stevilka, vsi se poznajo po imenu. profesorju buh ne daj da bi reku profesor. ne glede na izobrazbo k jo ma. klices ga po imenu...nudjo ti dodatne instrukcije, ce ti neki full ne gre, se lah s prfoksom zmens in si uzame on 2 ure popoldne zate. seveda vse brezplacno. nimam besed da bi opisala kako z navdusenjem bom zacela studirat. kaki zur-boli me jolly za zure..ciz resno to govorim..u teh 4h letih bom pomoje vec odnesla k sm prej u vseh letih mojga solanja..

uzivejte tud vi...se spet slismo kj drug tedn..

mwa mwa mwa


2 komentarja:

Nika pravi ...

Lepo je brat spet tvoje bloge:))) pogresam pa slikce?? :)

tejcha pravi ...

hej niki!

ej sorci..nimam digitalca..:) ja shit happens..:)bom dodala se slikce sam morm vprasat alesa kje ga ma:D