ponedeljek, 27. oktober 2008

100-1

zakaj tak naslov? mau pomislte, maybe u will figure it out. I said maybe:))))bwahhahahaa:) anyway naspidirana na polno, dans napisala vec kot pol eseja za fiziologijo (o srcu in srcnih tezavah-we all know them don't we?:), kar sem presrecna, ker dejansko nism vedla kaku zacet. mam se 3 tedne do oddaje pa me ze panika grab. sj veste kaku je-punca je sla resnu studirat! :) obozujm ta faks. Sam lott se eseja s tremi bukvami pa ni blo tko izi, ker ene par pa je blo novih besed zame. sam zdj koncno razumem kaku kri potuje in kaku prbliznu je treba napisat znanstven esej. Problem mam, ker ne smem uporablat verzov, pesmc and stuff like that. Pac sm presniska dusa in ob organu kot je srce so mi na misu prsle razne varjante kot naprimer "rane u srcu" in pa "ne zlomi mi srca, ker ti bom zlomila faco." no pa take:) Ne smem niti uporablat besedne zveze kot je "I think.." ja pa ce res tku mislm!!!:) arrrrghhhh:)

kakorkol po pisanju eseja, sm sla na intervju za job PR(-a). ne me sprasvat ka tu je ker tu je bla dejansko komedija. Prsu ves zadet tip, ki je pogosto uporablal besedo "fuck" in full smesnu je blu k nas je blo 10 u sob in smo se sam spogledval ka je s tipom narobe. In tko zacne razlagat ka bo nasa naloga in nben ni steku. ful mi je slu na smeh. In tko na sred uprasa, ce ma kdo izkusnje-pa tko ena zenska vsa zagreta, da ona ma izkusnje (jz sm si misla, kaku kurca naj mam izkusnje pr sluzbi ki niti ne vem ka je:))) in vsa bla bla bla...pa tip jo pogleda pa rece "it's not like I give a fuck about your experiences, but i just felt like i need to ask something." fak jz sm se skor poscala od smeha..kak jo je pozru. ful nesramno sam I loved it..kakorkol pol na konc nam je reku, da mormo neko guest listo sestavt sam men ni blu jasnu kaj:) kakorkol bottom line was that everyone got the job:D katastrofa res..:) sam klub je pa u centru edinburgha. Ma men se s temu tipom ne da niti ment ka sele da bi bla njegova sodelovka. we shall see, sam zih bom iskala drugo sluzbo.

Po intervijuju (ce temu lah sploh tko recm) sm pa sla na trening odbojke. Matr sm bla jezna na trenerja u nedelo, ker smo zguble tekmo zarad nega (KMET!). fora je, da je tekmo zacela sesterka, ki so se u cetrtek k mene ni blo na trening (zarad kolesarjenja, ki ga mate opisanga malo nizje) ucile neke rotacije po igriscu. Fora je, da s preprosto igro, smo zanc premagale saint andrews, ki je bla waaaay bolsa ekipa kot pa en usiv dundee. anyway trener je na zacetku tekme zahteval neke rotacije. punce zacnejo igrat in jz vidm, da dejansko nbena ne gleda kje je zoga ampk gledajo kje bojo stale. Kaku bednu se tu sele slis ampk verjemte to bi mogl vidt. jz sm bla usa puhasta na klop. dejansko se mi je iz uses kadilu. Trener je to opazu, me dal igrat in ker jz nism vedla ka to rotacija je, smo igrale navadno odbojko in valda zmagvale! sam k iz topa je ustrelu, da naj furamo rotacije in spet je bla cista stala. zguble 3 nize in jz sm mela na konc jezika, da ga poslem u tri pisane marjetice. spomnila sm se na nasvet moje mumi:))) in u mislih stela do 10. Trener, ker je vidu, da smo vse razkurjene je sam zacel: "priznam, da sem se obnasal kot kreten. " misla sm si "evo tle ti pa lah zaploskam. neki pa si prou povedou." joj kak bi ga tepla. No sj dans na treningu je bla druga zgodba. Je bil ful prjazn in je spet priznal svojo napako. Sam neki ne razumem. Zaka bi tip, ki vid, da te klinceve rotacije ne delujejo in da zenske po igriscu letajo ko kure, to fural vse tri nize?!?! klub temu, da je vidu da zmagujemo niz je nazaj presaltal na rotacije. ko da bi hotu, da zgubimo tekmo. bastard!

U soboto k sm sla plesat ceilidh (kejli) ejjjjjj!!! NORO!!!! kaka festa!!!!!!!!!!!! ka si ti nor!!!! skoti so nori! pa valda tip k nas je ucil plesat je biu ful sarkasticn. Jz sm se spet tuk rezala, da sm preslisala pu korakov. In nam je tko razlagu, da nardimo 4 korake naprej in valda, ker je biu folk nazgan je kr korakov pa korakov in pol je tip k je vodu vse to zacel kricat u mikrofon "bloody people! do you know how to count to 4?!?!?! what a fuck is wrong with you people??" ej tku smesnu, da smo vsi se sam se bul rezal. ta njihov sarkazm nima meja in je taku d best da ni bolsga. uglavnm k smo zastartal smo plesal 2 uri ko budale! res! staro mlado to se je vse vrtel. in to mas tko kr kroge po 8 ldi, pa se mesas, pa u krogu pleses, ku kaka cetvorka sam use ful hitrej. cis se jim strga! pa usi u kiltih! noro! lusnu je blu...

ja drugac mam zdj kolo!!!!! waaaaa ales mi je prpravu presenecenje in k sm domu prsla, odpreva vrata in mi rece "a, btw..ta kolo je zate. darilo za bozic." jz pa sam unu.."waaaaaaau ales, rdece barve je!!! wauuuu!" in skocila nanga (na alesa in ne na kolu:)))))))hahaha:) kakorkol ful je blu smesnu, ker me je povabu u mest, da se greva mal zapelat in to bi mogl vidt..kaki veter je to bil. pa sj to je biu sodi dan. Ales je vozu pred mano, prideva med ulce, pride sunk vetra in ker sm vidla, da je alesa skor zbil dol s kolesa sm se sam ustavla in sla dol. dejansko folk ni mogu hodt zdj si pa predstavli mene na kolesu. soo much fun!:) NOT. sam ej tokrat nism bla nc jezna nanga, ceprav je blu revezu ciz bednu, ker je zbral tak dan za kolesart:D sam prsla sva do doma, premocena ko cucka in prepihana kot je prepihan luknast sir:) zato sm zamudila trening odbojke, ker sm bla sred tramontane s kolesom:)

zdj na faks se frajersku vozm z rdecim beciklom. 10 min mam do faksa! noro res! ja poleg tega, da mi je prpravu ales ful lepo presenecenje, sm pa spet bla usa pod stresom zarad nega. tezku je met nekoga rad, ker te skrbi zanga:) namrec kot sm omenila, je su Ales laufat gorski maraton. Jz niti vedla nism u ka se spusca. Original mountain marathon (OMM). zaka to omenjam? ker sm skor zivce zgubila, k mi je povedu, da je 6 ldi pogresanih. Pa ka si nor? misls da te bom jz doma cakala, k bos ti laufal u gore?!?!? zaka ne mors laufat maratona po cest al pa briga me kje, sam ne izzivat lajfa. ka je bil njegov odgovor? "sj je sam enkat letno." ka naj recm? ocitnu mu je laufanje u nevihti in to na goro lubse ku pa bit z mano na toplem. vcas ga ne razumem cist. ma dobro-ocitnu mora res uzivat u tem, da gre u kej tazga.

zdle sm sele domu prsla po treningu odbojke drgac in to s kolesom..fora je bla da smo mogl 15 min prej trening zakluct ker se je vzgal pozarni alarm. najpri smo stal ko bumbarji ker smo misl da se nekdo zajebava, pol je pa trener reku, da se mu zdi, da bi blo fajn it vn:D uglavnm pridemo vn, na mraz na pu nagi in pride vn en delavc sole pa prav "se en dokaz da so zenske zmesane" in ga tko pogleda 30 zensk:D:D:D no pol je pa razlozu, da mu je ena pr okncku tezila pu ure, da nej se ji posveca in da ji je on govoru, da mora poklicat u pisarno, da se zmen in ona se kar tezila. in ker ni dobila pozornosti je razbila oknck in potegnila rocko, ter sprozila alarm. jaoo kak je biu tip jezn. Pol pa se tku prmasiral vsi gasilci u oblekah..kaki smeh spet.

mau pa sm skurjena, ker je ura polnoci in morm zutri ustat.

mejte lep dan, tedn, mesc:D

se cujemo!!! baiiiiiiiiiiiiiii

p.s. halloween is comming! In faith...noone can hear you scream. bwhahahaha:)

Ni komentarjev: