nedelja, 16. december 2007

2krat zalublena ta vikend:)))

what a weekend. kuk smeha,kuk GPSa:)), kuk prekrskov:)))) (z avtom mislm..:) no pa lepu od zacetka..na letalisce sm prsla kako minuto prepozn, tak da namest da bi jz cakala Tadeja, Niko, Blaza pa Mareta, so oni mene cakal:))) wtf:))) ja...prsla sm...zacel smo se objemat...:) noro! bla sm tku zmedena..:) obstaja vec razlogov:)

opisala bom bol na hitr, ker je blo res ciz prevec stvari...:) dobr da je niki mela s sabo GPS,ki nas je lepu prpelu pred vrata flata:))) nora zadevca! prou narekuje ti kje mors vozt, kam zavit..kam odvit:)) ucas se mal ustav pa preracunava..:) kak smo ji ze dal ime?? (ups pozabila:) bla je pa zenska!!!:)

no prsli smo u flat, sli u shopping (po basic stuff - pivo sunka sir :)))) sli u stanvanje spet, se mal najedl...in jz pa tadej sva se odlocla da greva mal vn (klub temu, da vem da je biu zmatran se ni upiral:))) no...mela sva sprintan zemlevid (naprintala mi ga je kate predn sm sla in mi oznacla kje so ulce za zurat-legenda:)))) in tku gledava zemlevid, vidva kam morva pridet in tko hodva ze kake 15 min., vprasava enga cloveka tam na ulci ce greva u pravo smer in un nama pove, da sva sla u kontra smer:))))) pa receva.."nch greva pa nazaj pa u pravo smer" in guess what...spet sva full zgresla:))))) in probala sva se enkat...ko sva ugotovla, da do "zurerske" ulce ne bova prsla, sva pa sla u najblizji scottish pub:))) zakoooon!!!:) full blo dobr, pol sva sla pa se plesat na karaoke night:))) ma d best je blo...prsla sva "domov" ob 4h, ustala ob 6h..:)

drug dan je na sreco biu Mare full navdusen, da bi vozu avto. namrec petek smo mel idejo da bi sli fuuuulll na sever (proti invernessu) in si ogledal naravo po poti (ta razgled je pa res...nor!!!!!) dejansko je taku lepu ku na slikah:))) res...ne rabs nch uporablat auto correcta..:)))))) ko smo se na poti ustavlal smo kr vzdihval tak je blo lepo...kaka mogocnost skotske. ni moznu!!!! jz nism mela fotoaparata, ker si ga nism hotla sposodt od kate (ceprav mi ga je rinla), sam mela bi sam se eno skrb vec..tak al tak bom pa dobila slike od drugih...no prspel smo najpri do Fort williama(tle so tud snemal en del harry potterja sam tega nismo vidl:))))), sli tam si ogledat dragocene kamne (neka raztava) pol pa se u destilarno (kjer delajo viski)...ej destilarna mi je bla zakon!!! kuk smrdi(ne ni mi bla zakon zarad tega:))!!!:) pa full smo se narezal k vodic je biu faca (sarkasticn totalno:)..no del ogleda je biu tud ogled skotskih oranznih krav..oz.nevem ka je ta zvau:) full velike roge ma, pa OGROMNA je!! ja rece se ji KRAVA, sam men ne zgleda ku krava:))) no kakorkol..full so velike in ko tecejo zgledajo tak simpaticno, ker so velike pa okrogle pa hocjo bit baletke:))) zakonnn!! mi smo kr za njimi laufal pa slikal. k pr norcih:)

http://icons-pe.wunderground.com/data/wximagenew/f/flapjax/177.jpg (evo kravco) a ni lusna???:)

ogromen del poti smo tud prevozil ob Loch Ness-u, Tadej je mocno upal, da bo vidu Nessie (posast ki je v jezeru kao), sam zal nismo nabacil na njo:)) prsli smo do muzeja Loch Ness, sli mal pogledat spominke, cakal na posast:))

Nika se je odlocila, da gremo kr do Invernessa (tle smo se sprehodil...kako lepo mesto...pravlica.cista pravlica) in potem nazaj prot Edinburghu..odlocitu je bla full dobra, ker za nazaj smo full hitrejs prsli ko pa gor. sam pot za gor smo zbral zarad razgleda k je res..wau...no ko smo prsli u edinburgh sva bla sam midva s Tadejem dovolj "spocita":)))) da sva sla spet vn...tokrat ze nisva vec rabila zemlevida:))) sam ne zato, ker bi vedla kam it. sam sam zato, ker ga itk nisva znala brat:))))))) jaoo:) sam Edinburgh je zakon!!! kako mesto...no tle sm se ze 2ic zalubila ta vikend. in sicer u Edinburgh:) moja prva lbezn pa itk veste kdo je...



ker sva s Tadejem spet celo noc bul ku ne preplesala (u kakem baru sva bla in na kakem zuru ne bom govorila:))))...bogiiiii Tadej:))))))))) no ker sva bla spet pozna in ker so se Nika, Mare pa Blaz odlocil, da grejo zutri u muzej letal pa do svetilnika sva midva rekla, da bova sla mal kasnej (ker ze prejsn vecer nisva spala skor nc in utrujenost je malo nastopila:)..ker je biu Mare izreden voznik (ceu petk nas je vozu na sever, HVALA ti se enkat:) no sm rekla, da lah vzamejo avto in da bova s Tadejem pes prsla na grad...in sva sla...do Royal mile (same trgovince, ena najbol znanih ulc u edinburghu za turiste), polne ulce ljudi, tud ulca stantov z vsem mogocim, ustavla sva se ob eni skupini k je na ulci igrala na bobne (taki bul afriski ritmi! full dobr!!), se sprehodila cez zimski park (drsalisce, stojnce s kuhanim vinom!!:)), lunapark, igranje na dude...in spet sm se pocutila ujeta u pravlici. vreme je blo fenomenalno (soncno, a mrzlo)..tisto tipicno zimsko. ma...ciz sm bla zadeta od lepote..z vseh strani:)))))) no na gradu sva se dobla z ostalimi...



predn smo sli vn zvecer smo si uzel mal na izi (beri:2 ure pavze:) igral smo drzavce pa zivali..kuk smeha..noro dobr:)



zvecer pa smo sli spet mal v center, lucke, vzdusje, polne ulce...priceless:) no pa seveda na Scottish beer!:) lusnu..:)



ja pa se to povem vsem k tole berete:) ZALUBLENA SM:) u Tadeja:) na much!!!!:) no sam tak...da ne bo nejasnosti o tem kdo je moja 1.lbezn (2.je edinburgh-upam da tadej ne bo lubosumen:) kakorkol...se ena velka zelja k se mi je izpolnila..spoznat pametnga in izobrazenga, full lusnga, zabavnga, tazga k rad plese, prijaznga... fanta. pa sm misla da tu ne obstaja:))) no za vse tiste punce k isto misljo k jz ucas...tak fant je:) sam poiskat ga treba.oz..bo on tebe. nch bat:)))



ja teli 3je mesci skotske so mi dal mislt...da treba verjet u pravlice:) lajf is bjutiful...tadej pa tud:)))))


p.s.dans k sm prsla "domu" so me bli full veseli. johnu sm vrnila kluc od flata pa mu dala cokoladke k jih obozuje. ja kaku jih je biu vesel-ku petletn otrok:) (on namrec full paz na prehrano, sam ce mu kdu drug cokolado prnese to pomen, da on ne gresi ampk da pac mora to pojest:)) no full sm se mu zahvalila za stanovanje k nam ga je dal cez vikend (plus avto seveda) in je reku, da sploh ni problema in da je full vesel, da je bla skotska slovencem tko vsec:)



drugac pa pr vecerji dans je georgia sokirala vse prisotne z izjavo ko je razlozila lestvico njej najlubsih ljudi...

1.mesto: kate

2.mesto: teja

3.mesto: suzanne

4.mesto: nicholas

5.mesto: john


pol je pa rekla, da to je zato tako, ker mene pa kate najlazje prenasa:)))))))))))))) (jojojojojoj..men se je kr zataknil. ni mi namrec prijetno, ko to pred johnom govori, da ma mene rajs ko njega) khm..


ko sm tud prsla "domu" me je na miz cakala slikca na kteri je sta ble narisane 2 punce, ena velka ena mala, na tavelki (ki je predstavlala mene) je biu narisan srcek in zgoraj napis "teja, hvala ker si pazila name." in podpis "love, suzanne".. tulila ko dez:) jest namrec. full lepu. ganljivo..sj drugac mi sploh ni tezko it od tle, ker ne grem za zmer ampk itk se bomo se vidl..sam ko mi pa take slikce puscajo me pa mal stisne. pa kak so lah tko dobri do mene????? res!!! tko nesebicni. enostavno rada jih mam! use! tud johna k ga otroc ne marajo:)))

pa se to...Tadej, Blaz, Mare (vi ste mel fotkice ane??)..no dajte pliz slike nekam na net, da jih bo kate vidla..full bi jih rada vidla pa sm rekla da boste to u dveh dneh zrihtal(dokler sm se jaz tle)

se vidmo u dveh dneh (matr gre hitr...kr ne morm verjet) u Jovotu..jz bom pomoje tam okul 10h zvecer..se vidmoooO!!!

rada vas mam********************************************


p.s. blo je tud finale x-factorja ta vikend. zmagal NI rhydian ampk LeoN(edini skot k je prsu u finale!!!). zaka je zmagu? pomoje ne zarad tega, ker bi biu bolsi pevc ko rhydian, ampk zarad tega, ker je biu tko prijeten. res vsi so ga mel full rad, ker je biu tko custven (skuz je jokov:) pa tud vse 15 letnice so zanga glasvale..zakaj pa itk veste:) hehe

uzivajte veseli december...jz ga:)

******************************

evo se pesmca k jo je leon pel potem, ko je ze vedu da je zmagu. dobu je miljon funtov, pogodbo za snemanje albuma..etc etc...noro za enga fanta k je biu prodajalc cun v glasgowu ane? :) (pomoje se on tud boji, da se bo lepga dne kr zbudu:)

http://www.youtube.com/watch?v=abgfyY1KKMI

when you believe...*

3 komentarji:

Nika pravi ...

Skotska je noraaaaaaaa!!!! We love it!!! Tko, da drugo leto gremo ziher se enkrat:)) Drugace pa Teja hvala ti za vse...mel smo se noro dobr in komi cakam d to ponovimo..:***

N.

Aljoša pravi ...

lol :)

tejcha pravi ...

niki ni panike.ja aljosa??:))