ponedeljek, 3. december 2007

head ecstasy

..je nora zadeva. ne ne govorim o drogah. govorim o masazi:) kupla sm en pripomocek za masiranje glave, ki te ciz odpele u drug svet. res noro dobr za masiranje. uporaba je ciz preprosta in pomoje bi se to dal tud doma nardit..odlocila sm se,da pa to podarim ockotu, ker itk nikul nevem ka cm mu dat, tale maser bo pa super:) ce koga zanima kak zgleda si lah tle slikco pogleda, lah pa vam povem, da to je d best filing ever..mrazi te po celem telesu ko ti nekdo po glav s tem sara..:) pa tud ime ma zanimivo..ane?:) http://www.headecstasy.co.uk/item.png

ja london...jaaaaaaa:) joj what a weekedn!:) no pa da opisem pot do tja...jz sm si namrec kupla karto za bus in sicer iz dundeeja pa do LDN. in pac...vprasala sm johna,ce grem lah z avtom do dundeeja in ga tam pustim 3 dni, pridem nazaj u nedelo, poberem avto in se pripelem domov. valda john ZA, hitr mi je dal karto dundeeja, mi povedal kje je postaja, kje pustim avto (pr trgovinskem centru)..in jaz se odpravm u cet zvecer na pot. z eno uro rezerve. just in case, sm si misla:) no in..pridem u dundee (res veliko mesto, sama krozisca, enosmerne...) in se drzim napotkov k mi jih je dal john.."pojdi v smeri tay bridga" no in jz se vozm u smeri tega mostu..in predn se zavem, sm ze NA mostu:) jaoooo..pridm do cestninske postaje, vsa zmedena uprasam kje lah obrnem:) un se zacne rezat pa mi rece "a ste se zgubila?":) pa jz.."ja.":) mi na hitr razlozi, da nej na konc mostu obrnem in grem do krozisca, pa levo...pa naslednga pa desno pa..(vse kar sm slisala je blo bla bla bla bla...) :) no in jas se potem pelem preko Tay bridga (NOR RAZGLED) v kroziscu obrnem in grem v mesto...najdem avtobusno postajo!!!! (a miracle:) in se zacnem sprasvat kje naj parkiram:) no najdem cez cesto od postaje trgovine, ki jih je omenju john. ampak glej ga zlomka. parkirat ni dovoljeno cez noc. pa tud usaka ura je fulll za placat. nch..poklicem johna, mu povem kak je ...on rece.teja te poklicem cez 5 min.nazaj. v tistem opazm na parkiriscu par zensk in se odlocm, da jih grem mal povprasat glede parkinga. no zenske so mi hitr dale vedt, da u centru dundeeja ni brezplacnih parkirisc. da so tud pred trgovinskimi centri zdj po tanovem masine, kjer mors placvat in da je full tezko najdt plac za cez noc. pa jz unu "ja faaaaak" No sam cez trenutk sm se spomnla.."ka pa kaka gostilna, kjer ni masine za parkiranje" Pa ena rece.."ja tocno!!! tamle cez cesto je ena gostilna, parkiranje sicer ni 100posto varno, sam je pa brezplacno" jz pa unu "yesssssss:)" glede varnosti parkiranja pa ikt - kje v mestu pa je sploh varno?:) no pa sm se lepo zahvalila in sla pogledat za parking...in verjeli ali ne. en plac je biu frej:))) parkirat sm mogla pa bocno:) jaooo:) no koncno parkiram in klice john (do avtobusa sm mela se pol ure casa). pa tak rece "teja..ves ka..jz res nevem kje bi lah pustila avto.sam ne se sekirat, ti kr na plocnik zapel pa pust pa tec na bus, bom ze jz poskrbu za avto". jz se zacnem full rezat in pol mu povem ka so zenske rekle in da je avto ze parkiran in itk je biu full vesel.
no jz lepo pocas zacnem korakat prot avtobusni postaji...pridem tja, odprem vrata, zagledam okrog 30 busov pa nbenih ldi. cudno, si mislm:) vprasam enga delavca tam kje je bus za LDN. pa me tak gleda pa prav "sj to ni avtobusna postaja, to je pralnca za avtobuse". :)) KAJJJJ!??!! pralnca?!??! ej..ne me jebat sm si misla. pa tak un itk se full rezou, men ni blo do smeha. (pomisla sm clo da sm na napacnem koncu mesta in da...waaaaaaa) no zadiham, ga pogledam pa recem..kuk delc pa je do postaje?? a grem lah pes? Pa on tko "ja itak..5 min od tu..samo naravnost in levo pa si tam" fiiiijuuu...s potovalko, s torbico, ..skocm cez ograjo in letim prot busu. dobr da sm sla mal prej kr do postaje, ker res bi blo prfukjenu da bi zamudila bus zato, ker bi misla, da sm na postaji pa bi bla u pralnci:))) no pridm na tapravo postajo (koncno), se usedem na bus, ....in gremo. via london:)


vmes smo se ustavl u glasgowu (noro mesto, full dobr okrasen, sam nekak ne deluje skotsko, prevec moderno vse), pol se u manchestru (k sm ga prespala na pu)...
in zutraj sm se zbudla v LDN...spelca me je cakala in torbe sva nesle u stanovanje, pol pa sle na ogled mesta..noro!!! res...oxford street, London eye, piccadilly square, trafalgar square, buckingham palace, strazarji na konjih v rdecih uniformah (kao predstavljajo rdeco preprogo), cudovit botanicni vrt zravn palace, westminster, bajto v kteri je prime minister gordon brown, pub v katerga so nastavl bombo lani, underground, big bang, ...in to sva sle vse lepo pes. cel dan sva prehodile, se slikale, sle u shopping na oxford street...NORO! res..ze dan je biu ciz popoln, zvecer sva ble pa vablene na brasilian party:) (una zenska pr kateri sva spale Abbs(njeno ime) naju je povabila na private party, ki so ga organiziral s sodelavci).


me sva sle direkt s shoppinga kr na party, po ogledih (ker je zacel padat dz) sva se pa usedle na bus...gledale cez sipo okrasen london, rezale ko krave in pile viski:)))))) ja ej...fuuuuuuul dobr.. vmes smo se doble se z enim frendom od spele (iz Indije) in skup smo sli na festo. vse u rumeno zelenem stilu. plasticne palme povsod, baloni + capirinha (brazilska pijaca, kr mocnu drugac, taki koktejlcki:)..in pa MUSKA. wau..res...pa ko vids tam brazilce plesat:) jao jao jao...kak smo shejkal:) itk vmes je bla se una igrca k mors pod stango (nevem imena, bo zan povedou:) in nekje sred zurke pa brazilske plesalke (bom dala slikce gor za vse moske k tole berejo, bo kj za vidt:)))...super res..party je biu do 2h zutrej, pol smo pa z organizatorji kr misl it se kam zurat:)) no pa smo sli mal okol, pa je blo vse tak polno, jz pa spela se vedno ciz mokre (od plesa in od dezja k nas je spet dobu:)...tak da smo okrog 3h zutri prsle domu in sle spat. zbudle sva se ob 10h zutri, pozajtrkovale, si prpravle obleke za party zvecer (decompression party, party v maskah)..sobotn dan je biu totalno soncen, mal sva se sprehodile, sle do 2h punc, ki so se tud prpravlale na ta party. sle smo u shopping, nabavle toast kruhke pa sir, se neki za vecerjo in to je blo to. na partyju namrec se predstavla full organizacij in punce s katerimi sm bla jz so predstavlale couch surfing (to je ko si na netu nardis profil, pa ko folk potuje, mu das place 2 stay, ko ti potujes u njegovo drzavo mas pa ti plac za spat-grob opis ma sam tko da si predstavlate). no na zurki smo mele polno kavcev, obesle smo slike na steno, napis "couch surfing", novoletne lucke, in pa pekle sendvice za une k so bli na festi...:) seveda mele smo tud Bloody mary(koktejl iz paradiznikovega soka, zacimb, zelenjave pa vodke - men nagravzno:) seveda smo jz pa spela mele vodko z juicom kot alternativo:).. drugac pa festa..to ni za opisat. tko blo je prblizno 500-600 folka. en bol prfukjen ko tadrug (glede oblek govorim), vsi naspidirani, karaoke, modna revija sred zurke, changing room (soba kjer si lah zamenu kostume ce si hotu), make up room za licenje, soba za masiranje + sproscanje z aromaticnimi olji (full dobr), 2 odra za ples (en u spodnem stuku, en zgori), full veliki sotori (en sotor je biu za une k so bli koma:)) en pa za pripovedovanje zgodbic ki jih nisi povedal se nikomur (prsu si not, dobu list, napisu svojo izpoved in jo obesu na sotor), sred feste so tud prnesl 2 velki mizi, na katerih sta lezali nagi zenski in na njiju so zlozl sushi with rice in dodal polno palck, da si si lah postregu:) men je blo to fuuuuuuuul usec, sam jz sm rajs jedla iz posode kot pa iz zenske. nekak mi ni blo privlacno ko so tam eni lizal tist sushi iz teh zensk:)) bogi punci...ceprav prtozvale se nista:)))))
zurka je trajala do 8h zutraj, sam to sploh nism mela filinga kdaj je to minilo... ble smo na festi 13 ur in sploh nevem...full hitr je slo k je blo tok stvari za delat..:) res noro!!:) pa men itk tej tematski zuri (beri zuri v maskah) so neki najbolsga. ko te boli k**** kako zgledas...bol si odstekan, bols je...waaaaaa...


no po zuru sva prsle ob 9h zutri domov, jz sm kr pakirat zacela (sm se odlocla da ne grem spat, ker sm se bala da ce bi zaspala, da me neb vec zbudl:), se stusirala, se zahvalila speli za vse in sla na postajo na bus, ki me je pripeljal na victoria station (tam pa sm mela spt bus na skotsko). k sm prsla na bus sm u minuti zaspala kot top, se zbudila u manchestru, spet zaspala do glasgowa:), tak da pot nazaj mi sploh ni bla naporna, ker sm skoz spala. u glasgowu smo mel eno uro pavze tak da sm sla malo na sprehod po mestu, ki pa je res ogromno. full moderno in ciz drugacno kot edinburgh. men je edin.ful bol usec, ker je tist old school. tipicno skotsko and i love it:)


no k sm prsla na postajo u dundee sm sla z busa..hodm prot avtu in molm da je se na parkiriscu:) in tak hodm hodm in se po minuti spomnm. FAKKK PUSTLA SM POTOVALKO NA BUSU:) grem nazaj in na sreco se niso spelal in dobla sm torbo. jeee:) kaka sreca..no tud ko sm prsla do avta je biu nedotaknen in sam nasmejal se mi je. to je bla potrditev da je biu vikend enostavno popoln (spela je taka carka da...nimam besed). in se to...utrip Londona///to je tist kar ga dela carobnga. niso to znamenitosti (ceprav so mogocne), ampak so to ljudje ki so u londonu. neverjetno. kaka raznolikost na enem mestu. in ko se kr zapletes na busu s kom u pogovor, pa se vozs, pa vozs...prou ceu dan bi to delala. cvekala pa se vozila po londonu...priceless..
p.s.sj slike vam bojo vse jasno ponazorile..vam bo jasno o cem govorim:) drugac pa slikat nism mogla zensk pa sushija, niti drugih stvari k so ble po polnoci, ker mi je fotoaparat medtem ko sm slikala modno revijo padu na tla in se je zoom neki zjebal (ker je biu przgan medtem ko mi je padu) in zdj ne morm vec slikat. na zalost!!! in zdj nevem al ga nej tle nesm popravt al doma...full rada bi se kj slikala sam ker je pokvarjen to ne morm..arghghhgghghhgghghgh...

no uzivajte**********************

baiiiiiiiiiiiiiiiiiii


decompression party: maska 1 (spelin frend iz pariza)

slika 2: spela pa "zdravnik" ki ji je meru utrip..:)
slika 3: se ena poslikava...
slika 4: zanimiva odprava:) predvsem drzna:)))
slika 5: jaz in vsa ta pink scena:)

slika 6: ta tip je nosu nevem kuk robe s sabo. wtf je ta slauf??:)
slika 7: sandwich lady..na modni reviji je ta zenska nosila toast pa sunko na seb, en si jo je prvoscu:) okrog vratu ma paradiznike. svasta..:)
slika 8: se en odpicen..
slika 9: ta je hudu zgledal..ku da je kip mi je delval
slika 10: back to the nature:)

slika 11: spela pa jaz-obcinstvo:)
slika 12: karaoke 1.
slika 13: pozerka..:)
slika 14: malo odtrgana babica...poglejte vse pierce k jih ma:) pa frizura..crazy ane:)
slika 15: lepa obeka...


slika 16: samo v kravati:)
slika 17: v changing room...
slika 18: se ena mal drugacna maskara:)
slika 19: jaz pod lucmi:)

slika 20: karaoke 2. (rdece trepalnce!!:)


slika 21: prpravlene za decompression party:)
slika 21: prpravlanje bLoodY Mary:)
slika 22: prprave by bloody mary:))
slika 23: vozna u taksiju...kuk zabavno...:)
slika 24: se par folka na partyju k so se zadrzval u changing room:)



slika 25: brazilian party (tle so mele glih brazilke nastop)
limboo!!
slika 26: vesela druscina, abbs, spelca, Indijc pa jaz..

slika 27: del u londonu k zgleda ala varjanta New York...ti napisi full sibajo pa se spreminjajo

slika 28: shopping na oxford street!!!
slika 29: whiskey + kola + spela + jaz + vozna po mestu z busom...priceless
slika 30: pogled skozi okno na busu (navrh sva sedele) ta slika mi je najjaca:)

slika 31: westminster





slika 32: big bang

slika 33: westminster
slika 33: london eye
slika 34: piccadilly square

slika 35: park zravn buckhingham palace pa pelikan!!!! full je biu velik!!! in pa vevercka ciz nesramezliva:)





park..

straza od kraljice
konj pa strazar pa jaz:)

halllo!?:)






buckhingham palace v vsej svoji lepoti:)



nasprot palace...kip pa spelca:) me pred kipom:)






7 komentarjev:

Tadej pravi ...

uaaaa
kolk odtrgane maske... se posebej tista k je napol naga :P
pa dober si slikala London like that

lp še mal pa se vidmo juhuhu

tejcha pravi ...

:))))))))))) hehehehe..sm vedla da bo moskemu delu bol "pomankljivo" oblecen folk usec:) hihihi..ja je blo zanimiv.jz sm kr kako uro lutala pa sam gledala folk.nch mi ni blu jasnu. sj ves..ka pa ena kmecka punca vej:))) hehe

ja se mal!!!!!!!!!!! waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

Gregor pravi ...

tle se morm pa se jest oglast. ZAVIDAM TI tega partya! :D skoda k v sloveniji ni tok odprta scena (predvsem zenska :D), ceprov me je zanc presentlo masovno zalizovanje zensk v KMS-ju (Collegium zur je ponudu za najdaljsga francoza eno potovanje v Benetke al kam ze). Goddamn attention whores. :P se mal pa se vidmo, tejch. overall se mi zdi da je tale tvoj trip na skotsko prava bomba in z veseljem bi sel gor tud jst. Mal manj zarad salse, ampak za vse drugo (zur, fuzbal, gole maske, lepa pokrajina). :D

have fun & see ya soon!

tejcha pravi ...

heyyyyyyyy Grega!!:) ma ja ej..tale skotska je bomba. dejansko:) mene je sokirala v vsakem pogledu in prou navadla bi se lah na zivljenje tu. full prednost pred slovenijo so mi glih te u izi scene kjer ni predsotkov. itk ma pa tak + kot tud - strani. tku ku je povsod. ja i wish u were here na partiju..i am sure you'd love it:) sam sj ves..prek slik tud ne mors vse prkazat. sam sj vidu si dost:D:D:D:D lol...

no hmal se vidmo ja...dj 19.12. ce bos mel cajt ulet na koncert u lj od dneeb. jz bom sla kr direkt z letalisca....zaniii haniii:)

no uzivajjj
papa*

Petra. pravi ...

jej...vidm d si se mela kr fajn=)..lpo..hehe..be good;*

zbiralec pravi ...

Tejcy, še maš un pokvarjen aparat ki ti je padu na tla? Zbiram fotoopremo tud pokvarjeno


fkprevalje@gmail.com

zbiralec pravi ...

Tejcy, še maš un pokvarjen aparat ki ti je padu na tla? Zbiram fotoopremo tud pokvarjeno


fotopre@gmail.com