torek, 18. december 2007

time to say goodbye..

...in takoj se postavi filozofsko vprasanje. KOMU? :) no predn zacnem razpravlat o tem, da se grem ubistvu v slovenijo poslovit (ne skrbte poslavljanje bo trajal kake 8 mescu..al pa tud ne:) skotski ne morm rect adijo, tej familiji tud ne, vam pa tud ne. huston we have a problem:)) no sam niti ne, ker bom itk med studijem tud domov hodila...

tili trije mesci so bli najlepsi u mojem zivljenju. ne zarad tega, ker bi tok vidla al pa tok prepotvala, ampk zarad tega, ker sm tuk stvari dejansko u zivljenju obrnila na pravo stran (ocitno je prava stran obrniti stvari "na glavo") - vsaj v mojem primeru. sla sem z namenom, da neki korenito spremenim in ...jap. tud sm. (vsakmu k se da lah prebere moj prvi post tle, da boste stekal o cem govorim:)

vsak pomoje ve, kaj ga mot u njegovem zivlenju sam ne nardi nic, ker ga je strah, da mu ne bo ratal. well fuck it..ce ne probas, ce ne tvegas, ostanes kjer si. ucer ko sm zbirala verze za koledar k sm ga nardila za to familijo sem naletela na full zanimivo misel.. "sreca je le druga oblika poguma". ocitnu mam "jajca", oz. sm jih mela?:) , da sm zdj tko srecna. ni me sram priznat, da se koncno veselim zivljenja!!!

vedno je tako, da met prjatle je super, poslusat njihove nasvete tud, sam ce pa dejansko hoces neki spremenit, mors pa to nardit sam. noben od tvojih frendov ne bo naredu koraka naprej zate. sam ti ga lahko. jz sm vedla, da ce ostanem u sloveniji (zdj ko sm dejansko mela sanso it nekam za dle casa), ne bom u svojem zivljenju spremenila nic (se vedno mas starse zravn, frende in to te zna tud ovirat). plus tega se je pa ucas bols prepricat na lastne oci in it direkt do ljudi, ki so "taglavni" in njih povprasat za nasvet (in ne poslusat nekoga, ki je slisu od prjatla katermu je njegova prjatlca povedala, da se ji zdi da je to tko).

ce bi mi nekdo pred tremi mesci reku "sla bos delat kot varuska, bla sprejeta na faks k ga bos zbrala, spoznala full ured fanta (tedi :* ), totalno vzlubila froce na ktere bos pazila, se full zastekala tud s tastarimi te familije, zacela zdravo zivet (najvecji cudez pr men:))), se zacela s sportom ukvarjat..." Jz bi ga dejansko ozmerjala s prascem, ki se dela norca iz mene:)) (pa ceprav sm si vse to FUUULL zelela). ocitnu je sreca res na strani drznih.

da koncno zaklucm...kaj je nauk te zgodbe? usaka zenska (tud moski) bi mogla bit varuska :)))))) res je fajn, da v dolocenem trenutku naredis 2 koraka nazaj od slike (gres nekam sam za dle casa) katero gledas (zivljenje?). sele potem se ti prikaze jasna slika (kdo si, kaj si zelis..). sooct se mors sam s sabo, da sploh pogruntas ka delas narobe.

predn vam zacnem nakladat (bwhahaahaha:) pa se poslovim...

verjamte u pravlce, verjamte u cudeze, verjamte u ljubezen. vse to obstaja. le ktera baraba vam je rekla da ni takih lepih stvari?:)

rada vas mam in upam da ste vsaj mal Skotske obcutil preko mojih opisov...

za konec pa se misel "let the happiness be the soundtrack of your life."

za vse redne bralce, Slovenka Teja************

p.s.JUTR OB 10h u JOVOTU!!!!

2 komentarja:

Tadej pravi ...

ti čist verjamem za to zgodbo sm se vedno mas jajcnike ne jajca (smeh)...
salo na stran, res je blo fajn brat, zdej pa si želim, ko boš pač mela čas, (enkrat drug let :)) da vse to življenje predstaveš u živo prek slike, videa in tvojih vtisov...
se prav eno potopisno bi se prov prleglo, ker se bom še bolj uživel v škotsko..
see ya enkrat ta vikend upam bye bye

Unknown pravi ...

HEJ TEJA...

...sam tok da veš, da je vse lahko minljivo, vendar človk mora ustrajat pri svojih željah in met jajca :) cel življenje, da skos furaš to naprej in kljub razočaranju in padcu...ostat vedno optimist in se pobrat fizično in duševno...in k bo najtežje, se lahko vedno obrneš na prijatelje oz. saj name...seveda pa lahko z mano deliš tudi svojo srečo in vse življenske izkušnje ti pa dobiš moje :)...ej lupčka pa dobiš v bližnji prihodnosti...srečno na letalu...