sreda, 12. december 2007

edinburgh..we r comming:)

za vikend grem z Niko, Blazem, Maretom in Tadejem v Edinburgh!!! yeeeeeeeyyy:) sam tko da veste, da se vmes ne bom javlala..:))

drugac nicholas ma neko bakterijo in je na antibiotikih. pocut se bols, dans je clo jedu!!:) pa pr babici se je merkal tak da sm jz lah letala po mestu:)ko sm pa tamale iz sole pobrala smo sli pa direkt do babice (tam k je biu Nick). babi me je naprej povabila in zacela govort (jesuuuss tega sm se bala:))) no in dobra sm bla za nasledne 3 ure:))) namrec zdj sta z mozem prsla z dopusta-sla sta v Dubai:) in jz tko se menmo pa jz recm, da edinu kar vem o dubaju je, da je tam najjaci hotel na svetu s sedmimi zvezdicami. pa ona tak "ja sj, tle sva bla." :))))))))))))) o m g..pa jz tku..a lah vidm slike? in mi je zacela slike kazat..o m g:)ni moznu!res...fak:) sam za moj okus mogoce prevec fensi..

no ko sm ji povedala, da so me na faks sprejel je pa kr skakat zacela. pa ta babi je utrgana (u pozitivnem smislu!) in kr v tistem navdusenju je ustala pa kr rekla "dans bomo tle vecerjal":) in zacela kuhat:))) lol...ja vecerja je bla d best. itk...mmmmnjaaamiii:) sam zdj sm pa tak zaspana da bom u komo pala vsak cajt:) ja pa zanimiv mi je blo to, ko je rekla, da naj svojo mami tako potolazm, da ji recem, da bom srecna:) pa sm rekla, da je moja mami itk vesela, da bom studirala neki kar me zanima. pol je pa se rekla, da otroke mors pustit po svet:)))))))))) (ona ma enga u dubaju, enga u londonu, 2 u edinburghu...:) sam je rekla, da ko se pa dobijo, da je pa sam se tok leps..:)

no zdj se morm pa se pozanimat kak pridt do letalisca ( o m g ) pol bom sla pa spat pomoje...

uzivajte vikend...***************

p.s.u sredo (19.12) kdor ma cas naj pride u JOVOTA u lj...D'NeeB bojo nastopal pa jz bom skakala u prvi vrst:)))))))) hehe..se vidmo!!!:)
baiiiiiiiiiiiii*********************

3 komentarji:

Tadej pravi ...

čaw!!

jst pa Lea greva na božično-novoletni koncert Orkestera Slovenske policije k se začne ob 20:00..
mogoče potem, ko bo konec.., kdaj pa prides u slo mislm ob keri uri ??

lp

petra pravi ...

jah prav... pa pridem :)

tejcha pravi ...

caw na letalisce pridm tam okrog 8h (8.30) pol grem pa direkt tja...sj ce pa kdo ne bo mogu pa ni panike, se pa u petk vidmo u trebnem..za zih ane:)

no ce pa pridete pa se tok leps:))))

se vidmo!!:))