četrtek, 15. november 2007

boga mala suzzy

kak revsce je tamala. kak je bolna. ostala je zutrej u postli, ker je mela vrocino. jz sm bla u svoji sobi, ko kar naenkrat slism, da se nekdo dav. in tak grem u kopalnco in vidm da tamala vsa objokana kasla pa joka. jojjjj kak se mi je zasmilla. jo dvignem, nesem u postlo...kate mi naroci, naj ji dam paracetamol (nek cudn nagravzn sirup) na vsake 4 ure. in tko gre kate u sluzbo, georgia pa nicholas u solo, jz pa suzanne sva pa doma. preselila sm jo u dnevno sobo, ji prnesla vse kovtre...pa dekco pa uno stvar ko das not vrelo vodo, da te greje. prnesem ji se vodo, ker je bla zejna. spije vode mal, se zacne davt (tak mocno kasla) in pol sam vidm da bo bruhala...hitrrrrr tece u wc in revck bruha. jaoooooo.....itk sm klicala kate, ji povedala.. pa je rekla da ni panike, da nej ji dajem sirup pa je. ja pa kak ce vse zbruha!?!?!no ko se je mal pomirila, sm jo mal bozala...in kummmmej prepricala, da nej se enkat proba sirup uzet. no dam ji tist sirup pa ji recem, da zdj ne sme bruhat. ja ka pa cm:)) no in ni bruhala..sirup prjel, vrocina padla. jaooooo...kak me je blo strah da bo kj narobe. no sj..sam da je buls! grozn filing je, ko jo gledam kak je boga, pa ji nimam kako pomagat. prou tist bedn obcutk nemoci sm mela...

no ko se je malo bols pocutla, sm jo spt mal pocrklala... jojj cuker mali. zmer taku zivahna, dans je pa lezala ko da there's no tomorrow. rajs jo mam zivahno. hja..dokler je clovek zdrav ima 1000 zelja, ko pa zboli, ima le se eno.

spect sm ji sla take male tortice, jih je bla full vesela in je rekla, da bo pocakala, da prideta se georgia pa nicholas, da bojo skup jedl..

no zdj pa mal pocivam, potem bom pa spet letala ko strgana - georgio na balet, nicholasa na fuzbal, poberem georgio z baleta, grem se po nicholasa in nato domov. pridem domov, grem na aerobiko in ob 8h oz pol devetih sm doma..:)

ja to se nism povedala. sploh ne rabm vec spat. ucas sm spala tud po 13 ur na dan (predvsem zadne leto predn sm sm prsla), zdaj spim po max 6 ur dnevno (dans sm spala 5 ur:)..sm zmatrana? zaspana? CIZ NC:) pocutm se fenomenalno, okrog mene vsi krehajo (john, kate, nick, georgia), jz sm pa full zdrava:)) kar je totalno neki novga zame (ponavad sm zmer jz prva bolna)..(ob tem pisanju trkam ob les:) pomoje je to tud zarad tega, ker skrbim zase. ucer sm sla u savno:)) ja..zdj delujem po nacelu "strup mora vn":) and guess what - it works:)

lepo se mejte, bla bla bla:)

p.s.ucer sm hotla en filmck dat gor k sm ga najdla ko smo sli na klife pa sta tamale ponija bozale pa ugotavlale kerga spola je. na konc sta prsle do zaklucka, da je nosec:))))))))))) lol spet mi ga noce uploadat, ker je prevelik. mam pa enga k se full lepo klife vid, pa georgia poje....nice 2 see..

papa***********

3 komentarji:

Unknown pravi ...

hej ti narodnu bitje...dober da is cela...sm hotla sm rečt, da moraš nikolasu mal pokazat da je zabava še kej druzga k pa fuzbal, dej de se bo mal sprostu, če je res tuk resen tamalim nej kitke plete al pa kej tazga:)...drgač pa ja hudu je če je človk bulan...sam če te kakšen virus prime ni panike najhujš je, če maš skus eno sranje z zdravjem...sej veš ... nč jaz sm dans že doma k mam precej dela...tko da veselo na delo ti pa se mej lepo pa se tipkamo kej...

oga pravi ...

stvar v katero daš toplo vodo je termofor.. ni za kej;)

tejcha pravi ...

ja stefka..dobr da sm cela. prejle sm z mami govorila pa je rekla, da se je do solz rezala ko je vidla kak sm pala:) (oz.ko je brala)

zani hani..funny fucker aint ya:))
zani ka pa "the crowd GO wild???" :)))))))))) pay back bro:)