ponedeljek, 19. november 2007

feeling sick

jaooooooooooooo! nej gre v...:) tokrat sm se zmotila. nasledni k je zbolu ni nicholas (ceprav je kaslov celo noc) ampk sm JZ:) arrrrrghghhhghghghhghg... pa kaku jz??:) tu ni moznu:) no sj...ni panike, ker jz se tabletov ne branm in se ze po tem, ko sm 2 uzela pocutm full bols. mal mam pomoje vrocine (tud zvecer sm sla ze 0b 9h u postlo ker se nism dobr pocutila) in ustala ob 9h zutraj (12 ur!!!) z glavobolom. ja pac..sj ni cudn da sm se nalezla, ce usi okrog mene krehajo ze en tedn. DoOOh. sam vprasanje cajta je blo. no kakorkol. do vecera morm bit zdrava:) zakaj? ker mam salso:))))))))))))) lol

no drugac mam doma tako georgio kot suzanne. obe kaslata ko budale. jaooooo...tokrat kate ne razumem zaka jih ne pele k dohtarju. sirupe za kaselj kup kr u Tescotu (isto k mercator al pa spar) in to nevem...men je cudn ker ta sirup ne pomaga sploh. enkat sm ji rekla, da nej gre vsaj u lekarno pa pove, kak tamale kaslajo pa ji nej uni kj svetujejo (ce ze noce k dohtarju). sam vseen je sla se po en sirup u tesco, ki je pa se slabs k prejsni. ja no..jz zenski, ki ma 43 let ne bom solila pameti. enkat sm ji rekla, to je pa to. seb pa itk znam pomagat tak da ni panike.

ucerej smo sli na vecerjo. ej...wauuu!!! dobesedno wauuu! to je blo pa k pravlica. tista tipicna angleska vecerja (joj ubil bi me ce bi vidl izraz "anlgeska"). in sicer..pelal smo se ene 20 minut od montroseja, do obale...tam je bla ena mala hiska. res ciz unu pravlicna, mela samo eno nadstropje. ko smo stopil notr je blo full toplo, kamin, zraven nasa miza. vecinoma je bla opremljena v lesu in vse je disal po hrani. na stenah je blo polno slik, ki so jih naslikal lokalni slikarji (obala, roze, ...). usedl smo se za mizo, ze pogrinjk je biu full lep. prnesl so nam polnozrnat kruh in maslo(mnjam:). sledil je glavni meni in sicer jz sm si zbrala SMOKIE (to je prekajena riba, ki ima svoj izvor ravno tu v okolici montroseja...sedaj je to tipicna skotska jed). riba je bla pecena in namazana z maslom (jaooo ful dobr:). no sledil je skotski kruh (sladek, jes ga z maslom in marmelado) in vse spet full okusno. potem smo si postregel s cajem, ki smo ga sproti precejal, za na koncu pa smo si zbrali se sladico (pripeljali so vozicek na katermu so ble napecene torte, pudingi, karamelne sladice). itk sm zbrala karamelno sladico (biskvit, karamela, banane in smetana). kok je pa to dobr pa sploh..:) jaooooo ej... k je babi vidla kak mi je vse vsec, mi je oblubila, da mi bo napisala recepte...ej ta restavracija (ubistvu hiska) je bla najlepsa restavracija u kateri sm bla do zdej. ker tko domace se se u nobeni restavraciji nism pocutila...ku da bi sedel doma, ob kaminu...noro ciz! in vse je full okusno, ker to je zlo mejhno in ni nekih masovnih mnozic, hrupa..drugac rezerviran je baje skoz in da dobis plac mors rezervirat kak tedn vnaprej. ko pa stops vn iz restavracije je pa tam pot do obale. itk ciz sanjsko spet. sam ker smo mi prsli dost pozno pa se mrak se je delu (pa ce mas rezerviran ni glih fajn da zamujas), nism mogla do obale. bom pa sigurn sla en dan dopoldne, ko bo sonce..

dans pada dz na polno pa se piha povrh vsega. sploh ni, da bi clovek seu ven iz toplega kavca:) sla bi sicer u savno, sam ker so tamale doma, tega ne morm nardit (pa se zdravje ni glih good).

no grem jz mal pocivat se..mogla sm vam pa povedat to zgodbo glede restavracije..ciz ko da sm u filmu sm se pocutila. tista svetloba od kamina, toplota, caj in okusn obrok...ma...2 good 2 be true.

lepu se mejte*

ciao:)

Ni komentarjev: