sobota, 17. november 2007

Scotland Vs. Italy

hehehehhehehe...dans zutrej ustanem, grem u kuhno pa ze predn stopm not slism, da je muska full naglas..:)) pridm not, pa john pa nicholas poslusata tipicne skotske pesmi, oba oblecena u skotski fuzbalski dres in oba sta jedla kosmice:)))))) LOL in seveda prvo vprasanje nicholasa je blo (nch dobro jutro pa te zadeve) "teja, kuk misls da bo?" pa jz "1:0 za skotsko". pa on tko "ja jz upam, da bo 2:0 za skotsko" pa tak john naju gleda pa rece.."nicholas, jz bi biu presrecen z rezultatom 1:0, pa tud ce zadanemo 11metrovko u zadni sekundi. to bi blo vec kot popolno." :)))))))))))))) joj ta john je tud ciz fukjen na fuzbal:)) zdj sta se odlocla, da gresta z vlakom u glasgow, ker zih ne bosta mela kje parkirat. sj bi sla z njima pa bi pac gledala tekmo u enem pubu (glasgow bo dans norisnca), sam mam salso u aberdeenu zvecer pa grem rajs plesat. no sj ce bi mogla zbrat al bi sla tekmo v zivo gledat al pa salso plesat bi zbrala tekmo ziher...sam sam zarad puba grem pa lah tud tle u montrose pa mi bo ciz kul..

btw..suzanne se bols pocut, totalno zbolela je georgia. ista je kot je bla suzanne 2 dni nazaj. ej boga revca..full vrocine, kasla 24/7 (ampk res non stop)...jz nevem. jz na katinem mestu bi jih zih dohtarju pelala ne pa neki sama doma zdravla s paracetamolom. pa se sirup proti kaslu..mah to mora dohtar dat antibiotike k tamale so ciz konc.

vidte to je pa problem skotske farmacije, ko lah kups skor vse tablete (paracetamol, sirupe..) u navadni stacun in ka ti trgovka lah svetuje???bore malo..pol je pa tkule. farmacevte pa dohtarje se rab, pa kukr obrnes. no sj pozdravle se bojo, sam namest da bi se u 2h dneh se bojo u 14h:) zaka mam filing, da bo nasledn k bo zbolu Nicholas??? sj kate je tud ze cis hripava..:) jaooooo:)
ja drugac skotska farmacija je u kurcu:) kak zgleda lekarna? prides not, mas use kar cs + zdravila. isto ko navadna stecuna (nc kj bol sterilno ne zgleda), lah kups krtace za lase, barbike, umetne nohte, ...ma ku nek stant deluje. brezveze. pa tud prodajalci tle nevem ce so farmacevti..no vsaj tle k sm sla jz po antisepticno kremo, me zenska sploh ni stekala. na konc smo preiskale pu stacune pa smo le prsle do nje. ma nevem...zalostno je kar vidm. sam upam, da ne bo Slovenija sledila zahodu tud v tem pogledu:)

tud faksi tle..full redko da najdes farmacijo. imas jo namrec razbito na fragmente. imas programe toksikologija, farmakologija, farmacevtska kemija, farmakokinetika...to so vse sam predmeti pr nas, tle pa celotni dodiplomski programi, eni so 3 letni eni pa 4 letni. men se zdi to super, ker poklic farmacevta je waaaay presirok pojem,da bi vse zajel (tko ko je pr nas) u 5h letih. ne mors ti it cez isti program ce hoces delat u lekarni, kot predstavnik neke farmacevtske firme al pa kot nori znanstvenik?? sam tko zal je. zato so men programi za faks tle ciz nori, k dejansko lah najdes podrocje, ki te zanima, potem pa se dolocen predmet, ki ti je full zanimiv in ga, ko koncas faks, razturas u nulo in si res strokovnjak na svojem podrocju. jz u teh dveh letih k sm bla na farmaciji u sloveniji sm mela filing, da se morm vedno na hitr pa vse na pol naucit. sj izpit si naredu, sam po 2h dneh si se pa pocutu k bumbar k nima pojma o tem ka je pisu 2 dni nazaj...ja zal tko je. no pa pustmo faks..:)

se mau da povem o zurki vcer...spet sm se naplesala, sla sm z avtom (upor poljakom glede pitja!!:), ampak ka pa lah dopoves pijanmu cloveku. spet sm mela polno mizo viskija, ki sm jih pol sam razdajala..:) lepo je biti bozicek:) muska sm pogruntala, da je vsak tedn ista...in vedno mi zamori, ko slism komad MAKARENA. ja pa kje smo!??! 200 let za medvedi? noben vec ne poslusa tega:) sam sj..to je tko bl KMS scena...kak komad vmes je ciz mim:))

no zdj pa grem malo v mesto...je namrec full soncn dan (kar sm tle - skor 2 mesca - smo mel dz ene 3 dni?). kar klice me, da grem na sprehod...wwwwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sledil bo ogled tekme v baru in zvecer SALSA...ja pa ka si clouk sploh lah se zeli?:)

p.s.tle je par slik k sm se slikala ucer predn sm sla vn..cupo sm mela ciz raztresceno (KODRI so mi sami ratal. sam k sm si jih oprala sm si dala peno gor pa sm bla taka ko pudl:)))


slika 1: slikala sm se u spegu u svoji sobi. zaka je slika rdeca? nimam pojma! nch je nism spreminjala, taka je ratala. i wonder...:)

slika 2: no to je pa zelena faca o kteri sm vam govorila:)))) (svojo sliko sm spremenila v zeleno. ne to ni ratal samo od sebe:)) sam ta zelena barva, pa ta sick pogled...fak strah me je:)

slika 3: lupcke posilam vsem k to berejo...
baiiiiiiiiiiiii***********

3 komentarji:

Unknown pravi ...

ej sam tko ne v trebnem že dve ure sneg pada...in ti men o soncu...nč mi ni jasen...sam tok da veš v trebnem je včer sonce sijal :)...aja pa k sm brala o tamalih dveh sm že kr vidla nikolasa bolnga...če pa še fuzbal zgubijo bo pa ziher zbolu :) od same žalosti...ah moški kdo bi jih razumu...ja tak zakluček je zmerej...uglavnem merki da ne zboliš...aja pa rajš mam zeleno k rdečo...lepu se mej tud dans...kar se tiče pa predavanja bom probala it, dej če je še kakšen drug dober mi sporoč...hiv pa hepatitis to me pa itak zanima :)...

tejcha pravi ...

ja glede predavanj..pomoje na kterga gres ti ne bo zal..itk niso dolga tak da..no bom pa pogledala pa ti priporocala..okej?:)
evo sm pogledala..zakon je "plesne droge in mesanje drog" - to je FULL zanimiv, zdravljenje odvisnosti, prva pomoc (to je men vse full zanimiv),tud dejavniki tveganja...tale farmakoloski in nevroloski aspekti delovanja drog so pa mogoce prevec strokovni (mislm nevem lan mi je blo edino predavanje k je blo bedno, pa se to je blo farmacevtsko:)) no odvisn kak to predstavjo..ucas je tud fajn ce je dost slik pa procesi v mozganih ko zauzijes drogo..hmm no sj..zna bit tud kul.. kakorkol stefka(in ostali) pejt na cimvec stvari..ce mas le cajt. super sola za zivljenje...

www.osvescen.si

no lepu se mej***************

Tadej pravi ...

hvala za lupčke kontra :****