petek, 23. november 2007

Sick Nick

here we go again...se zadni od otrok k je zbolu:) Nicholas full bolan. vrocina, kaslanje celo noc, rdece oci. ciz bogi. mene glava boli, pa najbrz me mau kuha. sam jz mam tabletke pa je:))))) jaoo pomoje kdor tole bere res misl da sm nek odvisnik od tablet. sam tu sploh ni taku. sam trenutnu morm jemat par stvari, ker drugac bom oblezala z vrocino pa se kj hujsga. ja in ker je nicholas doma, ne morm na manikuro..arghghgghghghhgghg:) no sam sj ni panike. bom sla pac drug tedn.

ob 6h ze startam na salso party u dundee:) vmes poberem se par ljudi...jaooo kak kumej cakam, da se spet naplesem..ciz me je obsedlu:) moja droga je ples:)) in ko doza plesa popusti, zacnem kaslat:))))) no zdj me ze kuha (od pondelka je ze delec!!!:P

no drugac ka je se kj blu te dni? ubistvu nch posebnga..veceri ob caju, crklanju ob ognju in gledanju "I'm a celebrety, get me out of here". no pa da vam se ta reality show opisem. 14 zvezdnikov (od fuzbalerjev do pevcev..uglavnm znane osebe iz UK) so u dzungli sred avstralije, kjer se morjo prek raznih izzivov (jest so mogl scurke (Se zive!!:), spat u krsti in bit zaprti s polno zuzelkami-groza!!, etc etc..) prisluzt hrano. spijo na mrezah, ki so razpete med drevesi...vse to pa se valda snema in folk doloca kdu bo kj naredu. in smesno je full, ker ena zenska je fuuuuuuuuuuuul fancy in predn je sla na misijo je prosila eno zensko, ce ma slucajno pilco s sabo, da bi si ona nohte uredila. ja fakkkk..sred dzungle si pa bi si nohte urejala??:) sam vcas mal pretiravajo. ma jz neb tistih scurkov jedla pa da mi nevem ka dajo. res...OGABNO. en tip tam je pa kuhar, je pa vse kar so mu dal...pojedu. tud penis od krokodila. ja fakk...aja..pa se komentiral je okus zravn. super. mnjaammiiiii

ugotovila sm, da tle vecina programov so reality showi. en je tud tak, ko se familija odloc prodat bajto in pride strokovnjak, jim svetuje, to vse uredijo in potem jo prodajo za full vecjo ceno naprimer. in z minimalnim vlozkom v bajto zasluzjo ful. nasledni k ga pr nas ni je Ramsay's kitchen. no ramsay je full znan kuhar u londonu. eden najbolsih kuharjev sploh (john je reku da se jamie oliver skrije prot nemu) no in ta tip gre u restavracijo(tud v francijo, spanijo..), ki propada in jo prinese back in tha game. spremeni meni, napizdi kuharje (tle zna bit full grob in nesramen) in vcas mu rata, vcas pa ne. neverjetno je, da ene restavracije zacnejo full sluzt..on se vrne cez kake 2 mesca po tem, ko je vse spremenu in vid kak to funkcionira. vcas naleti tud na to, da se je restavracija zaprla:) ja tak pac je..

ja pa se to morm povedat. ej skoti pa anglezi. sam da en druzga u glavo j**** pa so srecni. ej jz tko nasmejanga johna ze dolg nism vidla (odkar je zvedu da anglezi ne grejo na euro 2008). no in ucer tko gledamo tv pa mi zacne razlagat, da je vidu neko reklamo al ka..ko skotski navijaci lezijo na tleh, beckham se pa za glavo drzi. in pol tko zgorej je biu napis "cela skotska je umrla od smeha" :))))))))))))))))) sj prznam. zabavno:))) sam ej...kak lah nekomu tko prvoscs poraz...pa tud na radiu naprimer..ucer k sm razvazala tamale sm poslusala radio BBC1. to je d best postaja. res...voditelji so taki carji(britanski humor, priceless), da sm se umes prou rezala! tak zabavno. in sploh cenzure ni! no vsaj jz mam filing tak. razlagal so, da je celine dion odpovedala koncert u kanadi, ker je prebrala na internetu, da majo doloceni prebivalci mesta, kjer bi ona nastopala, slabo mnjenje o njej. in voditelj se je zaceu full norca delat.."ja booogaa celine. ja daj..jz predlagam, da odpremo telefonske linije in jz bom mel pred sabo zemlevid UK in bom oznaceval mesta iz kje ste klical, da je ne marate. no sj..ji bom to poslal in pol lah skensla se koncerte po UK."
joj joj joj...mel so pol urni show...kjer so se iz nje norca delal. F.A.K.:)

p.s.DANS JE FINALE U TOTEM MARIBORU!!!!! LIVE INTERNATIONAL AWARD!!! GOOOOOO D'NeeB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jz res drzim pesti za fante..zasluzte si zmago!!:) cela skotska drzi pesti:)) skor no:)

aja..se neki sm se odlocila...zacela bom tect:) zakaj? za kraski maraton:))) marca je. sla bom tect 10 km (no to ni maraton ma dobro, zacetek je:) kdaj zacnem trenirat?:) jutr:) sam ne bom kr tapru dan tekla 10 km..:) enih 5 bi se pa dal pomoje...no sj vam porocam kako kj moji treningi:)

imejte se lepo:) baiiiii

1 komentar:

Unknown pravi ...

omg tekla boš....full dober...življenje je lažje ko nisi obremenjen s faksom...full zanimivu tele oddaje...kar se pa tiče škotu pa anležu tud mi nismo lih frendi s hrvati :)to je normalnu to je nestrpnost...to je real world...have a nice time on salasa.....držim pesti za žanija in ostale...pozdravčki