sobota, 27. oktober 2007

i'm inlove..

..in Scotland:) no preidimo k bistvu:) kak sm se mela vceri fajn. pa tu ni moznu. najpri sm po vecerji dozvela sok, ker nekak nism prcakvala da bomo dejansko sli vn. nevem kr misla sm, da bojo poljaki prevec zmatrani (sj se neb cudla, ko pa tok delajo). no in ob 8h dobim od Edyte msg, ce sm se za akcijo..JA HALLO? you're talking bout me, baby:) itaaaaak!!!:) uuufff...me je kr iztrelilu iz stola, hitr sm sla pod tus, make up, etc etc...usa evforicna sm bla u pu ure fertig, pol sm pa nasledne pu ure razmislala ka nej delam ta cajt:) no in sm sla do njih domov, tam so oni ze veselo bli nazgani (pil so cisto 40 posto vodko, oh ti poljaki:) no po kaki urci smo se spokal. namest da bi vozila mini bus, sem jih prosla, ce lah rajs dvakrat pelem (5 min.voznje u eno smer). in so se strinjal..

prsli smo u bar..in spet. sok! interval starosti ljudi se je gibal od 13let pa do 60. s tem, da je biu bar dost mali!!! in kdo nek je zacel prvi plesat??ena sestdesetletnica z uhanom u jeziku! (to vem zato k ga je skoz kazala:) no in itak...smo rekl, da se ne splaca sedet in smo sli se mi usi plesat. kak je blo noro! prou ne znam povedat...full se tud vid, da tle dost hodjo na rave partye(kake gibe so mel eni-take k jih se u zivljenju vidla nism). 2 zenski sta ble obleceni v kostume medicinskih sester (wtf?:) en tip je hodu ves fluffy okrog:)...ma od a do z. taka raznolikost, nobenih predsodkov, nobenih obsojanj. sounds like paradise? well...sure it is!! ma men je blo res fenomenalno.. lah si plesou chicken dance, makareno, salso al pa valck...noben te ni postran gledau. bol si biu prpalen, buls je blo. to je blo tist kar je blo men tak legendarno. zmenila sm se z eno zensko, da se drug tedn spet dobimo, da bomo mau densal(ker poljaki najbrz ne bojo mel sobote frej). men je blo tak zakon, da sm 3 ure skp plesala, umes majco preoblekla (ker je kapljalo od nje:)), mela se neke scene z nekimi tipi, ma dobro pustimo podrobnosti;) fajn sm se pocutla, ker je blu na kupu se vedno najvec mladih. po enmu mescu pa res pase bit mal med vrstniki...superca!

no dans smo ze kr neki letal, bli smo pr veterinarju (spet zarad macka, ker tokrat si je vrat neki razpraskou), pol mi je pa kate pokazala se en del plaze (sam pelale smo se mim) k je pa tud sanjski. sj tle ni grdih plaz...ka cm sploh nabijat kuk je lepu...nobena beseda ne more opisat te lepote:p to mors vidt, to mors cutt...

dans sm dodala par slikc, sam iz zurke mam pa sam 2 sliki in sicer obe iz zacetka ko smo tja prsli...itk pol smo skoz plesal. to je blo edino kar smo sedel in bli na kupu (prvih 5 min.po prihodu u bar;)

ja iz dneva v dan mi je Skotska bolj vsec...upam, da ta zacopanost ne bo prerasla u pravo ljubezen...ker zna bit nevarno:) sam ce bo slo tko naprej, bom cez 2 mesca urocena (zarocena?) :)

Ni komentarjev: