petek, 19. oktober 2007

slikce:)

kot vidte sm koncno dodala slike. sj pomoje se jih ne posta tko, sam sj je dobr:) bul ku nch..:) ura je 3 zutrej in ja..mal se pa mi spi. bla sm pr poljakih, ki pa so dans delal 12 ur na polju in nekak sm razumela, da se jim ne da ven. ceu tedn ubistvu so delal po 12 ur na dan...ja situacija ni roznata. pa tud jaz sm bla neki vrocicna tak da se mi iskren ni dal vn..smo cajckal pa cvekal. lusnu:)

jutr grem spet k njim. bomo gledal finale x factorja. tu je tku k pop stars prbliznu. sam je un "nasty simon" k full je** vse po spisku na tem tekmovanju.men je tak car..argh:)

no upam, da so vam slike usec.mam drugac ze okrog 150 slik, sam ne morm useh gor dat (pa tud ponavlajo se dost),tak da zbiram sam top rated:))hehe aja btw..sm se odlocla, da predn grem, da familiji nardim en posten album s slikami iz 3h mescov in socnimi komentarji zravn. ka pa ces dat familiji k ma ze vse? lbezn, lbezn, lbezn. tu je vse kar rabjo:) pa moj album seveda;)

no teja fuj to, pejdi spat...ja pa samuuu se mauuuu:) (uff prevec se s tamalimi druzm-izjava samu se mau to potrjuje+pogovarjanje sama s seboj) but that's my job:)

ajaaaaaa....se neki pozabila povedat. lahko vam malo opisem odnos kate-john. ja vem ja..to radi berete, ker deluje ko nadaljevanje santa barbare. morm prznat, da bol ko spoznavam kate pa johna, vecji neznanki sta mi. sj veste x + y = z (ta enacba z njima ubistvu nima veze, sm hotla sam povedat kuk neznank je u tem odnosu:) no...zdj da vam okvirno predstavm sliko. o njunem locenem zuranju sm ze veliko govorila ampak! sem pogruntala, da to je tle nacin zivljenja. tko k pr vas doma mami rece ociju.."grem po kg kruha", tle rece zena mozu "grem zurat s frendicam". in je vse kul. okej fajn ...use lepo in prav. ce so tak pac zmenjeni (sam to se vedno ni nacin k je men kul, ma dobro). ampak..kaj je se u tem odnosu john-kate posebnga? onedva se dejansko ne kregata, ker se nimata o cem. ker ne prezivita skup niti 10 min na dan da bi se menla. namrec-zutrej john ustane okrog 7h in gre na job, kate ustane ob 8h, do pol 9h s tamalimi pojedo zajtrk, jz ustanem ob 8.45 (just in case, ce bi mogla jaz pelat froce u solo-ponavad mi ni treba)..no kate gre u pisarno okrog 9h (se prej odlozi tamale u sol) in ona dela do 5.30. pride domov in zacne pripravlat vecerjo za tamale. ob 6.30 tamali pojejo in grejo gledat tv, john pride ob 7h domov in takrat mamo "tea time" za odrasle (to se je loceno, ker hocta john pa kate jest u miru). no obcudovanja vredno je dejstvo, da tamali, ko je vecerja, so res pridni in gledajo tv in noben ne upa zmott vecerje in nobenga ni u kuhno. no med vecerjo ponavad govorim jest:))) pa john, pa kate ucas prkima oz. prpomne kj..sam nikul pa ni tku, da bi onedva med sabo se kj menila. al pa nevem.."kate kako je blo dans kj na sihtu, kate kaku si kej..kate.." nch od nch..vcas je clo tko, da john bere svoj cajtng ona pa svojga. jz pa govorim:)) hehe no kje sem ostala..ja-to je pol ure, ki jo u !celem! dnevu prezivita skupej. ker po vecerji gre john u dnevno sobo v prvi stuk gledat tv, jz sm ponavad tud tam, ker je laptop tam, kate pa kukr je...ucas pride gor, ucas vzame butelko vina pa ostane u spodnem stuku (je se ena dnevna, oz.soba z dvdji pa tko) in gleda tv sama. john gre spat ob 10h, ona pa kako urco kasnej. vam to deluje zakonsko zivljenje? otroke jz u 3h tednih poznam bol ko john. to sm sigurna. oni ga dejansko ne vidjo nch. no pa tud ce gledamo tv u isti dnevni, kate pa john ne spregovorita besede in john gre vedno prej spat in ko gre, namest da bi upravljalce dal kate, jih men porine..wtf?? jz jih itak h kate dam pa je... cudno je. ker vcas si kr mislm, da zivita dvojno zivljenje. eno uradno (perfect family) in drugo, ki dejansko je njuno zivljenje. kate mi sicer nikul nch ne rece...samo enkat je rekla stavek k mi se zdj ni ciz jasn "predn sva mela otroke, je blu vse drugac" mislm, da je imela v mislih lepse in bolse zivljenje. cudno, da mislis da te bojo otroc povezal, sam u tej familiji je ubistvu kontra..

no to je med tednom.vikendi pa tak al tak vidte kaki so. na druzinski izlet (npr.na piknik smo sli brez johna), ce grejo kj spilat kate nikol ne gre zravn, usak vikend pa en od njiju nekam gre. prvi vikend ko sm bla tle sva sla z johnom u edinburg je bla kate sama doma, pol je sla drug tedn kate u edinburgh je biu john doma, ta vikend je su john u london? khmm..neki ne stima. nism pa zihr kaj.

no tku...ce ma kdu kako idejo ka bi lah blu? drugac sm gledala slike tle na kompu...pa na nobenih dogodkih k so bli niso kot familija..al so otroc z johnom al so pa s kate. enkat so clo slike z obale kjer so kate pa otroc pa en dec ku ga se nism vidla?:) jo morm mau uprasat ce ma kakega brata:) no anben navej..pustimo ugibanja. mogoce sta se pa zmenla, da nardita lepe pa pametne otroke, jih vzgajata do 18ga leta, potem pa pac zivita vsak po svoje? hmm..could be. al sta se pa pac navelicala drug druzga (od faksa sta ze skp). tud tu je moznu..

no pa da neham razpravlat in razpredat...zaklucla bom z verzi Nejca Zaplotnika (spet vrhunska poezija)

"obcudujem ljudi,
katerih zivljenje je mirna ravnina.
prostrana, rodovitna zitna polja,
ki le kdaj pa kdaj rahlo vzvalovijo v vetru...
kajti moje zivljenje je kakor divja reka,
ki se nora zaganja v pravecno skalo
golega obupa!

toda dolgi dnevi na konicah prstov
me ucijo ziveti na celi nogi.
ko bom postal resnicen mojster plesa po
navpicnih zidovih,

bom znal tudi:
hoditi po ravnih tleh!"

3 komentarji:

Unknown pravi ...

majku kuk dela sploh se ne dohajam več...ja slikce so zakon, zdej si vsaj lah predstavlamo vse skupi...še kakšno...joj ej men se ne da več za ta faks delat...že cel dan sam faks pa še počas gre nč nimam še narjen...no takle mamo...včer smo šli mal vn, končnu tud nika :), nina...pa jon, maša, mare standrd...na deci al pa dva...pol pa domu k mormo vsi full za faks delat...dans smo pa k maretu na kavč vablen...pa nevem lih kakšen bo vreme sam neki se na sneg prpravla...upam, da ga še ne bo...nč teja...grem jaz mal spat...da se opomorem :) k sm še od lj zmatrana...sej bo bul...

tejcha pravi ...

o stefkic...wauu k maretu greste?iiii daj pozdravi ga lepo...aja na sneg se pripravla??/wauuu noro..jz sm pa glih s sprehoda prsla, k je spet fulll soncno, pa kr toplu (pomoje tam okul 15 stopinj). ce neb tuk pihal, bi blu prav vroce..daj uzivajte pr maretu, mi smo vableni k babici na vecerjo..jaoo spet bo mela tuk za povedat:) hehe

uzivajte**************

Unknown pravi ...

ej ljubica...smo pr maretu...na mostu pa te vsi nazaj pozdravljajo pa posiljajo poljubcke...pogresamo te...mare ma novo sedezno pa tuk je dobra...pa sej ves men ni kmal kej vsec...ampak ta dobi 10ko...mateja,janez,mare,masa


teeejooo - it's me, john. lupcke***