četrtek, 11. oktober 2007

kuharca vs.farmacevtka

:) ma tu je skor istu!!! kak vem? ker kaku je moznu, da mi je tiramisu tko dobr ratou? (delala sm ga prvic in defenitivno ne zadnic:)...zacela sm razmislat in prsla do zanimivih zakluckov. sj kaj pa je farmacevt? tu je ubistvu kuhar (skp neki namece), ki ima recept napisan v latinscini in kake sestavine so v miligramih, medtem ko ima kuhar vse vecinoma v gramih. princip je pa isti!:)eeee...tu je tu. zatu men taku gre kuhanje:)))))) hehe
sj na vajah na faksu sm vedno blestela (tud ce sm bla se pod vplivom cesa:), zjebala me je teorija:))))))) (tinci, mihec..a je taku:)) no pa pustmo farmacijo. i don't like her(him) anyway:)

no da povem zdaj kak je biu tiramisu...matr ej.naravnost bozanski. john ga je pou pojedu:)))))))) kate je kr vzdihvala:)))))))) lol se jz sm bla sokirana ko sm ga probala...naravnost...njammmiii:) recept je pa res tku na izi, da kr ne morm verjet da neki taku simpl je lahku taku dobr:) (ja, ja...ga bom se enkat nardila ko pridm domu-vsi vableni:))

drugac sm bla pa dans najblizje zivcnemu zlomu tle..ne res. tamale sm misla pobt. al tu niso ldje, tu so gadje!:) ne res...sle so cez use meje. zutrej tkoj po zajtrku spet lacneeee. hotle so kosmice (take krispije) brez mleka..obe sta si jih natresle polno skledo in tkoj mi je blu jasnu, da tuk ne bosta pojedle. no sli sta v sobo z dvdji, da bi gledale risanke. ni me blu 5 min, pridm u sobo in cela soba je bla krispijev. sam to se ni blo dost da sta jih sam raztresle...ne!!! kje pa!!! treba jih je blu se pohodt...ma ej..pritiska sm mela 120/200, pulza pa 150. v mislih sm si ponavlala modri nasvet moje mamice:) "mej zaprta usta, potihu stej do deset, pa se bos pomirila" aha?? ze ko sm bla pr 2 sm bla rdeca ko purman u faco...ampk sm pozrla..let's smile and let's go on. okaj..pospravm 1.

mine pol ure..one bi spet krispije..(sm ze razmislala, da bi vse krispije nekam vrgla, pa bi pac rekla, da jih je zmankal, sam kaj ku tamale vejo kje so zaloge). no anyhow..dam tiste K****** krispije, jima pridigam 10 min (use o cistoci, onesnazevanju okolja, kuk bogih zivali umre ce raztreseta krispije (u mislih sm mela prsice:)) in onidve se strinjata, da ni prav kar sta nardile in da se ne bo ponovilo..etc etc..cez 10 min.veste ka je blo. pospravljanje 2. USI KRISPIJI spet po sob. takrat mi je pa dopizdl. prepovedala sm jima da mi sploh omenta krispije. ne da bi jih jedle. niti vidle jih ne bosta vec ceu dan. basta!

no ker nista mele krispijev vec in pomoje sta cutle da mi gresta nekam, sta rekle, da bi rajs risale. risale? hvala bogu sm si misla. khm...errrrrr. mistake again. prvlekle sta pu litrske barve. tokrat ne oranzno ampak modro in belo. uporabljale sta (seveda!) zgolj modro. imata neko tehniko pihanja u vodo, kateri sta predcasno dodali detergent in modro barvo (pol si lah predstavlate ka je sledil). ja seveeedaaaa, modri baloncki:) khmm...se spomnte ko sm govorila o oranzni kuhni? no zdj je bla modra:) sj sm poslikala to...ker pomoje mi tak al tak ne verjamete:) no, da nardis te modre baloncke pa rabs slamco u katero pihas. kuk sm se narezala ko je tamala (suzanne) prbila..."teja, I sucked it!" :))))))))))))))) khm...pa jaz "you did whaT?" :))))) pa ona "i sucked it" (se se spomnete? modra barva, voda plus detergent) pa jz tist...ja fakkk..se barve se mi nej nazre pa bo perfect day! in kaj je tamala se dodala na to? da ta mesanca, ki jo je glihkar pozrla, ma drugacen okus ko una ki jo je sprobala par dni nazaj :)))))) ja pa svasta! (mogoce ma modra barva drugacn okus ko oranzna?:) just guessing;)

ze 3 dni drugac full slabu spim in pomoje tud to vpliva na to da sm razdrazljiva:) sj drugac znorela se nism (se pa priblizujem kriticni tocki), dans je blo pa prvic da sm zavpila in jima prepovedala krispije. ja ku mam pac povn kufr mam povn kufr in te tamale sta mi napolnile ze par kufrov.

ucer zvecer je blu prav fajn ko sva z nicholasom spet fuzbal spilala...prou pasal mi je mau laufat pa pozabt na tamale. res kumej cakam da gresta u solo! nej se usposobleni z nima ukvarjajo. jz res nimam zivcu za tu. uprasanje k sm ga mela dans zutri u glav je blo "kdu ku*** bi si sploh zelu otrok?" jz sm si sam misla...ej da dobim take hudice....

no popoldne pa ciz druga zgodba...sli smo mal vn (kummmmej sm jih prepricala), mal kolesart...blo je super. ku da sta druge puncke. te dve sta tko dvolicne, da mi ucas ni nch jasnu. iz minute u minuto zgleda nekak tko "kere budale, wauuu kak sta lepe, matr bi jih namlatila, ja miskeee male.." ciz zmedena:)

no ob ene 2h smo sle gledat ice age, men je blu full smesnu in mela sm filing da se tamale ne rezijo filmu ampk mojmu smehu, ker sta zmer z zamikom 1 sekunde planile u smeh:)) sam blo je pa tku lusnu..obe sta se k men stisnle pa prst cuzale:)) ah...kak luskane za umrt..pol nevem tocnu kdaj me je zmankalu..:) sm misla da bojo onedve zaspale pa sm ubistvu jest:))))))))) ups:)

no zdj grem pa pod tus (sj vem da vas to ne zanima, ma dobro:), pol pa s poljakinjam na caj...drugac pa se kot zanimivost vam lah povem, da so Snow patrol hodil na faks tle zravn nas (dundee) na skotskem..kak sm bla pa to navdusena ko sm zvedla...sj poznate komad chasing cars? kak je dobr...mmmmmm

no za danasn dan sm pa zbrala primerno misel...nevem sicer kdo je avtor(pozabila sem), ga pa razumem ka je hotu povedat:)

p.s. "i like children-fried." :))))))))

(s)mejte se*******************

2 komentarja:

Unknown pravi ...

"i don't like her(him) anyway:)"

Ej, presenečaš.. on je šele v oklepaju =P

Ampak se ti pa da.. erm.. nakladat =). A ne bi blo laži npr. z lopato pa to.. če daš na lopato ful besed.. pa pol..
..
emm..
ne.. še zmer preveč. =P

Pa ti smajliji.. ":)))))))"
K je to kao en z ful usti al se za vsaka usta vzame nove oke pa jih je pol ful? Ampak pol bi bli oki kao.. duplikativni? Al neki.. hmm, zanimivo! hehe =P

LP FSM (;

tejcha pravi ...

bod vesel da sm (him) sploh omenla:))) ja jz nakladam..matjaz, a si prebral svoj komentar?:))) no pa da ti smajlije razlozim:) in to racunalnicarju!! c c c :) no vec ko je oklepajev, bul se rezim:) simpl ko pasulj..:) nakladat si me pa ti naucu, lopate pa ne uporablat, tak da to kr seb prpis:p

no ce pa rabs se kako razlago..just ask:)))

fsm tt :) papa,t.