ponedeljek, 1. oktober 2007

kako lociti dvojcici??:)

bwahahahahahaa...pobarvas jim face:)) mi tamala rece..tidza (j berejo kot dz, pankrti) kaj znas barvat obraze? hehehe...se mi je sam nasmejalu..kaj bi pa bla georgia? tiger? macka..no in ena je bla tiger ena pa lev nakonc..sm jih taku zacahnala da zdaj tocno vem ktera je ktera..seveda smo mel se foto session u kuhni:)) in v tistem so prsli tastari domov...bli so navduseni nad umetninam, ki sem jim jih na face spacala:) familija je ciz nora! cun niti ne likajo-to se sam zlozi pa je...dreamland 4 me:)) no samo ko sm zlozla cune sm prosla tamale (tastaredva sta bla u sluzbi), da mi naj pomagajo te cune raznost po bajt...in guess what...tamale so mi cune raznesle po celi bajt, ena se je spotaknila in mi ruknla po stengah ker je hotla nest skor use cune naenkrat..in kaj je sledilo? ponovno zlaganje:))

zutrej smo ustal, pelal use 3 na fuzbal (edini punci ki igrata fuzbal sta ti dve dvojcici:) sj pravm..divje u iber.. 3 ure so spilal fuzbal in ob 12h so mi jih dostavl spt domov. ko so prisli domov ka mislte ka so hotl delat?? mooooreee football:))) ej pa ni moznu..res..:)) no smo spilal fuzbal, opral njihovo zbirko !pozor! kamnov :)) (ja punce pa nicholas ne zbirajo prtickov, niti znamk, niti avtomobilckov..) zbirajo kamne, ki jih najdes ob cesti..svasta!! in seveda kamni usi blatni...in pol sm nosila vedre vode da smo tist opral...o m g:)

sledil je kosil za katerga itk jejo sendvice(peanut butter + marmelada:), pol smo mal risal, pol pa se face barval:)))) seveda je vmes padla tud partija biljarda z nicholasom. spet me je nazgal!! mali bastardooo!!!

ja to morm se povedat! ucer mi nicholas rece ce greva igrat biljard. pa sm rekla..ma valda. no in mi rece:"itak te bom premagal" pa mu jaz recem: "hmm..ka pa ce te jaz premagam?" in on.. "it would be quite a miracle" :)))))))))) looooolll in seveda je meu prav..zgubla ko majmun taprvo igro, drugo tud..treto sm pa zmagala in revcku je blu ciz bad:)) je pa pogruntu, da sm dobra ucenka. matr in ta njegov superego:)

zdle majo tamali "tea time" to je tko k pr nas vecerja ubistvu. sam tle je glede hrane cudn. kosila so sendvici, al pa pac isto ko zajtrk (kaki kosmici), vecerja je pa tko ko pr nas kosilo (meso, solata..etc) in vecerji se rece tea time.

vcer zvecer sm do 1h ponoc gledala dvdje, ker tamale so sle spat, tastari tud, spod pa mamo sobo, kjer je polnoooo ampak res polnoooo dvdjev + kamin. res prijetno za gledat pa pocivat po napornem dnevu otroskega smeha in norcij (omg kak pesniski zakljucek)..

no zaklucm pa s quotom, ki mi je vsec (zdj glih berem eno knigo k je polna samih misli,seveda smesnih;)..

"a woman drove me to drink-and i hadn't even the courtesy to thank her." :)))
W.C.Fields

11 komentarjev:

Unknown pravi ...

hehe...teja ti se pa maš res divje....tile froci so prav zabavni..sj fajn..:)ti vsaj dougcajt ne more bit...pridna bodi...:)papa******

Unknown pravi ...

Alo!
Madoniš Teja, ti si pa resnično pogumn člouk! Da se ubadaš s froci ko so v razcvetu lumparij in ostalih zadev. Drgač pa uživej kolkr se da!

K prideš nazaj da gremo končno na kkšno pijačo a N!

Drugo leto bomo pa tko al tko spet sošolci:P

papa***

Aljoša pravi ...

You go girl :)

Nika pravi ...

hehe...Tejci, tile otroc so pravi hiperaktivci!!! tle v Ljubljani vse po starem, jutr nj bi sli zurat...sam itaq ne bo isto k tebe ni!!! miss ya:***

Gregor pravi ...

Dozdeva se mi, da bi bil tut Žan kar vesel tam gor. Football, football, football. :D Ko prideš nazaj se dobimo na igrišču, da pokažeš kakšen trik. lol. :D

Aljoša pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Unknown pravi ...

kapo dol...stres pa je

Tadej pravi ...

po besedah sodece se imas super
a bo mogoče v prihodnjih dneh tudi kaksna slikca?
pridna bodi se naprej
pa pa

Meli pravi ...

Ojla Teja, ej ko to berem, si predstavljam kot da gledam kaki film. :) Čist noro. No fajn se mej,pa uživaj kolko se da. Pa misli kaj na nas.*** MELI

Unknown pravi ...

hej teja uglavem mislm, da je ta družina čist taka kot ti...mislm da maš srečo da is ravno te srečala...vsem skos neki dogaja...pomoje prav uživaš kljub mailm otročkom...boš pa saj vedla, da se otrok ne splača met takoj po faksu ali pač...nč lepo se mej še naprej...tle je pač lublana, faks, našim dogaja, vsi bi žural, men se je pa kr že oreng začel dogajat na faksu, uglavnem dela dost...aja pozabila sm ti rečt...sej veš da znamke zbiram, če boš slučajnu mela kakšno možnost dobit jih iz pismov, če jih kaj dobivajo tvoji tamkajšnji :)...se spomen mal name :)...rtm pa pogrešamo te...uživej še naprej...dvoje dogodivščine so zabavne, naj bodo vprihodnje tudi...cmokci...papa mačkica******

tejcha pravi ...

heeey vsi vi:) mi je grega razlozu da lah tud jaz komentiram..ja luksuz ni kAJ:) no tud jaz vas full pogresam..ni zurov pa to:)) zdle mi takkk disi po kmsju..mmmm:)

p.s.pa maisy..daj pojdi z aljosem gledat zenske..mu bos vsaj dobro zbrala:))hehe