četrtek, 4. oktober 2007

muca pa kuza

zakaj tak naslov? zarad pesa sm dans skor zivce zgubila. tko ob ene 3h popoldne, ko sm ze misla da je tahudo za mano:), sta se tamale steple. zakaJ? zarad enga (da ne recem kakega) psa. mata 3428798247594878931 psov doma (igrac) in zgolj eden je tak, ki ga nimata obe. drugo je vse dvojno, da se ne kregata. in suzanne je prsla s tistim kuzatom (ki ma btw 3 cm, nek grd plasticn pes ubistvu) in zacela "hey gorgia, look what i have..." in itk..prerivanje na kavcu (jz sm mirno zravn sedela in brala knjigo s kratkimi mislimi), sledilo je lasanje, cvilenje, na konc pa jok..no takrat se mi je zdel da je cas da posredujem:))) ustanem in zavpijem "STOP IT"...in potem me 4 modre ucke pogledajo, use solzne in rdece u faco. in potem..."georgia stole my dog"..pa sm jima razlozila, da ji grem po druzga...pa ji prnesm druzga pa ga vrze u steno. hmm..mirno ustanem pa recm.."okay i did my best" pa grem. cez 3 sekunde pride za mano, pa me pros ce bi ji lah rozice narisala, da bi jih ona barvala. vezda sm sla z veseljem roze risat, sam da je bla tih!:)

no glede muce v naslovu-te mislm da u blogu se nism omenjala. doma mamo namrec tud macko, ki je stara 12 let, zgleda ko medo (tak je debela) pa fulllllll lusna. ma uno ovratnico, ki jo da veterinar, ce noce da se pes al pa macka praskata (ponavad, ce ma zvau kako rano).mack zgleda ko namizna lucka pol:)) no in nasa muci ma ovratnco ze odkar sm jz tle, ker ma uses ciz razmesarjen (zgleda fulll nagravzno) in je neke tablete, pa neko mazilo ji skoz dajejo. no ko je dans prsla od veterinarja so bli usi full zalostni. raka ma. se men je blu hudu..nasledn tedn ji bojo najbrz uses odrezal...ma faaakk. al pa ce jo usmrtijo. itk je 12 let stara, usa boga ze, sploh mjavka ne vec..zdj bo pa se brez usesa?? ja perfect.

poleg vsega kaosa s punckami mi je valda spt nicholas polepsu dan ko sm se mu tak rezala da...ni moznu. spet je biu pr njemu prjatu, smo mal fuzbal spilal, ker me je Jack hotu sprobat :)) svasta. no in pol ugante ka so hotl jest? tocno tako. slovenian pancakes:)) again! in nevem..cudno slutno mam da jih bojo jutr hotl spet:))) no ko sm nardila palacinke (tokrat je bla improvizacija se vecja, ker nism mela navadne moke ampk sm mela neko cudno moko tako imenovano "self raising", ki sama vzhaja..) palacinke so ble pa bolse ko vcer..:) pa se namest radenske sm dala tonik v maso, ker sm rabla mehurcke, da je bla masa bolj rahla...uglavnm super so ble. se cleaning lady Maria, ki usak cetrtek spuca bajto jih je hvalila:)) svasta:)

no ko sta tamaledva jedla palacinke, mi je Jack razlozu, da on je pol skot in pol anglez. in ka je Nicholas prbu? da on je pa pol skot, pol anglez, pol italjan in pol american. (njegova babi je americanka, dedek pa italjan) jz sm planila u smeh in nekak se mi ni dal razlagat o 200 procentih:)) ma legenda je tamau..res..:) to pesm k sm dala na blog je "our song" od mene pa od nicholasa...:)))))usak dan pleseva na njo..

drugac pa ucer je matka prsla domu tko ob ene 1h ponoc, rahlo vinjena(okej nazgana ko krava:). mele so namrec Ladies night. mislm...sj stekam, da gre zurat s frendicam, sam ne stekam pa dejstva da to pocne usako drugo sredo. pa ne mors tko delat. puncke ko sm jih dala spat so me prosile, da ko mami pride, ce ji lahko recem, da jim da lupcka. matr takrat mi je blo pa tku bad, da ne znam povedat. ku da ne more pocakat da bojo tamale stare 10 let al pa da bi hodla enkat na mesec vn..ne pa na 14 dni..kr neki. John je pa domov prsu ob 11h, ko so itk ze vsi tamali spal...jebesh tak job, ce te ni nch doma..stekala bi tud, da bi ajde najela varusko, ker bi hotla skup zurat oz.it na vecerjo oz stuff like that. ampk ne-ona posebej, on posebej..whatever.

p.s. no dans sm pa spt izpisala fulll quotov in tokrat se bom dotaknila skotskega instrumenta - dud.
za skote so dude to, kar je za slovenijo harmonka:)

"the true gentleman is a man who knows how to play the bagpipes, but doesn't" :)
Thomas Beecham

"Bring not a bagpipe to a man in trouble." :) Jonathan Swift

"if there's music in hell it will be bagpipes." Joe Tomelty (*ja, al pa harmonke:))))

"the Irish gave the bagpipes to the Scots as a joke, but the Scots haven't seen the joke yet."
:))))))))) Oliver Herford

2 komentarja:

petra pravi ...

Heeeeeeej čipka

Ti si zaslužiš že povišico ;)

Kak recept ti lahk jaz pošljem... tak preizkušen :) Ne vrjet vsemu na netu :)

Uživi, rtm*

tejcha pravi ...

ufff cipka!:) za tvoje recepte se vedno priporocam...mmmmnjaamiii:) sam daj kake u izi, ker to bom mogla pol pocet usak dan:)) hehe

mwa mwa mwa, missing u alwayzz:)

uzivi tud ti*jtt*